Poslednji dan za prijavu na gejmifikovano takmičenje MOL Grupe „Freshhh“

MOL Srbija poziva sve zainteresovane studente da iskoriste priliku da se danas prijave na gejmifikovano takmičenje MOL Grupe „Freshhh“.

„Freshhh“ je međunarodno studentsko onlajn takmičenje, u kom studenti u tročlanim ekipama moraju da osnuju novu naftnu korporaciju, da je razvijaju od početka, donose odluke o istraživačkim i razvojnim projektima, da upravljaju rafinerijama različitih proizvoda, i da osmisle najbolji katalog proizvoda kako bi ostvarili zaradu.

Uzbudljiva igra simulacije naftne industrije, „Freshhh“, poziva univerzitetske studente da pokažu svoje znanje na primeru stvarnih poslovnih situacija. Takmičenje se sastoji od tri kruga; pet najboljih ekipa će se plasirati u finale koje će se uživo održati 25. maja, kada će se takmičiti za nagradu od ukupno 25.000 EUR i za mogućnost poslovne ponude za rad u međunarodnom timu MOL Grupe.

Tročlane ekipe se mogu prijaviti za učešće u “Freshhh”, gejmifikovanom onlajn takmičenju namenjenom studentima koje zanima naftna industrija. Prijave se mogu podneti do 29. marta na www.freshhh.net

O MOL Grupi

MOL Grupa je nezavisna multinacionalna integrisana naftna kompanija sa sedištem u Budimpešti, u Mađarskoj. Posluje u više od 40 zemalja i raspolaže dinamičnim međunarodnim kadrom od 27.000 zaposlenih širom sveta, sa preko 100 godina iskustva u naftnoj industriji. Istraživačku i proizvodnu delatnost MOL Grupe podupire više od 75 godina iskustva u oblasti eksploatacije nafte i gasa. Proizvodnja se trenutno odvija u 8 zemalja, a istraživački projekti u 14 zemalja. MOL Grupa takođe kontroliše četiri rafinerije i dva petrohemijska postrojenja po sistemu integrisanog upravljanja lancem snabdevanja u Mađarskoj, Slovačkoj i Hrvatskoj. Kompanija poseduje i mrežu od skoro 2.000 servisnih stanica u 11 zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: