Otvaranjem “Digital Arts Expo Powered By Nordeus”, donji Dorćol je naredna četiri dana centar digitalne umetnosti

Uz podršku najpoznatijih kompanija iz oblasti razvoja igara, specijalnih efekata i video produkcije naredna četiri dana će obeležiti čak 30 predavanja, panel diskusija i radionica u silosima Žitomlina

Zahvaljujući kompanijama i organizacijama kao što su 3Lateral, Bunker VFX, Cofa Games, Crater Studio, Fried, Mad Head Games, Take One, Nova Iskra, Qube 3D i Startit na Digital Arts Expo-u će se održati čak 30 različitih predavanja i radionica. Teme koje će predavanja i radionice obraditi idu od tehnika brzog crtanja sve do VFX produkcije u filmskoj industriji i UI i UX dizajna za milione igrača širom sveta.

Pored mnogobrojnih predavanja i radionica tokom festivala će se odražati i nekoliko panel diskusija, a svi posetioci će imati priliku i da porazgovaraju sa zaposlenima u navedenim kompanijama na temu svojih portfolia i mogućnostima za napredovanje u karijeri.

Kompletan program festivala možete naći ovde. Ukoliko želite da učestvujete u radionicama ili prisustvujete predavanjima i panel diskusijama, molimo prijavite se na sledećem linku kako biste rezervisali svoje mesto.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: