Odiseja u „IT svemiru“ na Ekonomskom fakultetu

Petu godinu zaredom konferencija “IT Space 2017.” u organizaciji Grupe za SPEKOF, okupiće 4. i 5. decembra na Ekonomskom fakultetu studente, IT entuzijaste i stručne predavače iz poslovnog sveta koji će prisutne obogatiti znanjem i veštinama potrebnim za isticanje u rapidnoj industriji informacionih i komunikacionih tehnologija.

Učesnici ovogodišnjeg IT Space-a imaće priliku da čuju odgovore na pitanja poput toga koji je put od studenata do konsultanta, kako se izboriti i postati vođa tima programera u velikoj industriji, kako je došlo do uspona i pada medijskog giganta – Tarzanije, zašto je networking toliko bitan, kao i kako početi sa blogom, a zatim stvoriti uspešnu agenciju.

Govoriće se i o kriptovalutama, njihovim sadašnjim i budućim uticajima na ekonomiju, kao i značaju inovacija u uspehu start up-ova.

Svi prisutni će biti u prilici da čuju stručne predavače koje čine Ivan Ćosić, Tatjana Savić, Radomir Basta, Ognjen Vuković, Ana Marija Marinković, Miloš Bekić i ostali panelisti.

„Pozivamo Vas da nam se pridružite na već tradicionalnom IT Space-u za koji se gotovo uvek traži mesto više, a kome je i amfiteatar od 470 mesta mali“, poručuju iz Grupe za SPEKOF.

Konferencija IT Space je humanitarnog kataktera i ulaz se “naplaćuje” u vidu slatkiša koji će biti donirani deci iz Zvečanske. Organizatori pozivaju sve zainteresovane da na vreme obezbede svoje mesto putem online prijava, dok se više informacija o predstojećem događaju može pronaći na zvaničnoj Facebook stranici konferencije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: