Nauči i zaradi: WordCamp prilika da unapredite svoje znanje i veštine

Šta ako bismo vam rekli da, za samo jedan vikend, možete da unapredite svoje znanje i veštine i iskoristite ih za napredak u privatnom i poslovnom planu?

Osim ako ste tek juče otkrili internet, sigurno ste čuli za WordPress i WordCampove, neformalne konferencije namenjene svima i svemu što ima bilo kakve veze sa ovom open source platformom. Upravo o jednom takvom događaju i govorimo – WordCamp Belgrade 2017 je, sada već tradicionalna, konferencija koja će se održati 13. i 14. maja na Singidunum univerzitetu u Beogradu.

Tokom ove dvodnevne konferencije, posetiocima će se predstaviti neki od najeminentnijih članova WordPress zajednice u zemlji i regionu, deleći svoje priče i znanja iz oblasti internet poslovanja, bilo da je reč o programiranju, dizajniranju, kreiranju sadržaja, pokretanju sopstvenog posla i, uopšte, bilo čemu što može poslužiti kao inspiracija i motivacija da i sami krenete tim putem.

WordCamp Belgrade 2017 namenjen je i naprednijim korisnicima; da zadovolje i njihove apetite za znanjem, organizatori su se potrudili da dovedu  odlične IT stručnjake koji će pričati o konkretnim rešenjima pojedinih programerskih problema, korisničkom servisu, e-commerce izazovima i prilikama, izradi WP tema i još mnogo čemu.

Pored predavanja, zainteresovani će moći da prisustvuju i Contributor Day radionici, tokom koje će se, kroz različite workshopove i konkretne zadatke, raditi na unapređenju kako WP platforme, tako i samog vašeg znanja. Sve što vas zanima o ovom delu konferencije pronaći ćete u informativnom tekstu Šta je Contributor Day i zašto bi trebalo da dođeš.

Karte su već u prodaji, ne propustite da svoju obezbedite na vreme!

Sponzori konferencije:

Sponzori WordCamp Belgrade 2017 konferencije su: Jetpack, kompanija koja kreira i pravi skup WP alata za lakše funkcionisanje sajtova na ovoj platformi; Woo Commerce, ecommerce platforma; GoDaddy Pro globalni provajder domena i korisnih WP alata; bluehost, hosting kompanija i provajder web rešenja; Yoast, kompanija koja stoji iza popularnog Yoast SEO plugina; WPML.org multijezički plugin; SiteGround hosting kompanija specijalizovana za WordPress platformu; Shindiri studio, lokalna kompanija iz Niša, specijalizovana za izradu WP pluginova i tema.

Više o organizatorima:

WordPress Srbija je neprofitna zajednica koja okuplja developere, programere, dizajnere i WordPress entuzijaste sa ciljem jačanja i popularizovanja WordPress platforme na lokalnom i globalnom nivou. Za 4 godine postojanja, ova organizacija je organizovala više od 25 okupljanja širom Srbije.

Zvanični hashtag konferencije je #WCBGD, a za više detalja i informacija kontaktirajte organizatore.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: