Najbolji brend eskspert na svetu u Beogradu

„Znanje koje možeš da upotrebiš“ slogan je prvog ARK Branding Symposium-a koji organizuje Udruženje “Brend Stručnjaka” (BEA – Branding Experts Association). Simpozijum će biti održan u subotu, 12. maja sa polčetkom od 11 časova u Opera & House Madlenianum (Glavna 32, Zemun) za 500 odabranih delegata. Beograd će imati tu čast da u njemu drži predavanja svetski brend ekspert – Martin Lindstrom.

Pogledajte šta Martin kaže o svom dolasku u Srbiju ovde, a događaj na njegovoj mapi svetskih destinacija ovde.

Martin Lindstrom je autor sedam svetskih bestselera iz oblasti brendiranja, među prvih 30 najmoćnijih ljudi na Forbsovoj listi, a ujedno i poštovan od strane klijenata i brendova kao ekspert koji specifičnim talentom biznis probleme pretvara u dobitke. Konsultant je kompanije LEGO od svoje dvanaeste godine, a Microsoft, Uniliver, Toshiba, Disney i American Express su samo neki brendovi na kojima je ostavio trag i svojim znanjem transformisao njihovo poslovanje.

Na ovom interaktivnom događaju, delegate će kroz četiri dinamična bloka predavanja voditi lično Lindstrom i to kroz jedinstven proces koji je godinama brusio, usavršavao i uspešno primenjivao u praksi. Tokom 8 sati, delegati će imati ekskluzivno pravo da taj proces nauče, razgovaraju lično sa Martinom i dobiju (besplatno) savete kako da unaprede svoje poslovanje. Delegatima će biti omogućeno i da pošalju svoje poslovne probleme ili studije slučaja pre događaja kako bi Lindstrom neke od njih odabrao i na samom događaju obradio. Martin ovo znanje obično deli u okviru in house seminara, stoga je ARK jedinstvena prilika da region upije znanje koje nudi.

Brend i način na koji se on gradi je potreba svakog biznisa, pojedinca ili eksperta, stoga je ovaj događaj godine namenjen svima koji posluju na tržištu. Zato su među Lindstromovim klijentima i slušaocima:

  • Fortune 500 kompanije;
  • slavne ličnosti;
  • startupi;
  • umetnici;
  • IT kompanije;
  • revizorske kuće;
  • univerziteti;
  • državni organi;
  • i koučing centri.

Ovo je projekat humanitarnog karaktera i deo profita se donira u dobrotvorne svrhe.

Sve detaljne informacije o samoj prijavi i o događaju su dostupne na sajtu ARK Branding Symposium (http://arksymposium.com/), a događaj i Beograd možete videti i na mapi na sajtu Martina Lindstroma ( https://www.martinlindstrom.com/travel-map/).

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: