Motivacija je ključ do uspeha

Početkom jula započinjemo nove projekte i možda baš ti možeš da budeš deo našeg tima.

Thursday, June 2, 2016

to

Devana Labs

Knez Mihailova 11 (1. sprat), Belgrade (map)

Tema

Motivacija je unutrašnja pokretačka sila koja nas snabdeva pokretačkom snagom za ostvarivanje ciljeva. Ona je uticaj koji izaziva, usmerava i održava određeno ponašanje ljudi. Motivi koji nas pokreću mogu dolaziti unutar nas (intrinzično) i/ili iz okoline (ekstrinzično). Upravo zato tema našeg trećeg druženja jeste MOTIVACIJA.

Ako želiš živeti srećan život veži ga uz CILJ, ne uz stvari. Albert Einstein

Program

17.30h – Okupljanje

Na samom ulazu u zgradu (broj 11-15) će te sačekati naša koleginica i uvesti te u prostor. Dođi na vreme 🙂

17.45h – Ideja nastanka Labsa // Koraci za ulazak u Labs

U Devani verujemo da se svaki čovek rađa sa neverovatnim potencijalom za velika dela, koji propada ukoliko se ne koristi. Za razvoj svake mlade osobe važno je da krene sa rešavanjem praktičnih i realnih problema što ranije u životu, pa i tokom školovanja. Ukoliko se pronalaziš u ovim rečenicama, onda si ti prava osoba za Labs, a i Labs je pravo mesto za tebe. Kroz ovih pola sata ćemo ti objasniti kako možeš da se pridružiš našem timu, a i odgovorićemo na pitanja koja ti budeš imao.
18.15h – Projekti na kojima smo radili

Projekti na kojima smo radili su imali za cilj da naša razmišljanja rastegnu do eskstremnosti, ali i da nam omoguće da radimo na novim i zanimljivim idejama koje mogu da utiču na našu budućnost. Dobili smo priliku da svoje ideje aktivno razvijamo i implementiramo, kao i da svoja teorijska znanja upotpunimo praktičnim veštinama. Kako je izgledao rad u timu, koji su problemi sa kojima smo se susreli i kako smo ih prevazišli ćemo ti ispričati upravo kroz ovih 20ak minuta.

18.35h – Projekti koji dolaze

Započinjemo novi ciklus projekata. Da li prihvataš izazov da budeš deo tima?

19h – Upoznavanje sa okruženjem

Nakon svih informacija koje si dobio, pozivamo te da vidiš neke od projekata koje su do sada timovi napravili, upoznaš se sa radnim okruženjem i ispričaš sa nama u neformalnijoj atmosferi.

Devana Labs Open Day će ti omogućiti da se informišeš o daljim koracima, radu u Labsu, ali najvažnije od svega, imaćeš priliku da i sam pokupiš delić atmosfere i vidiš da li želiš da budeš deo našeg malog univerzuma. Smatramo da će ovaj projekat doprineti stvaranju kvalitetne platforme za one koji dolaze nakon nas, te da će im naše znanje i iskustvo pomoći u postizanju još boljih rezultata. Ukoliko te ovo zanima, vidimo se 2. juna.

Izvor: www.meetup.com

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: