Mladi inženjeri pokreću novi talas!

Da li si entuzijastični programer koji bi se oprobao u testiranju svog znanja i logike ili pak naučio nešto novo iz IT sektora? Ako jesi, ovo je pravo mesto za tebe!

”Craft your ideas!” je moto koji ovih dana preplavljuje grad Niš. Studenti organizacije EESTEC sa Elektronskog fakulteta u Nišu ti pružaju priliku da se oprobaš u programerskom takmičenju koje zauvek može promeniti tvoj život.

„CodeCraft“ takmičenje održaće se u periodu od 16. do 21. oktobra na Elektronskom fakultetu u novootvorenom Centru za inovativno preduzetništvo mladih i ove godine obeležava svoj drugi rođendan.

Sastojaće se iz dve celine – takmičarskog i edukativnog dela.

Takmičarski deo je predviđen za 30 učesnika podeljenih u timove. Formirani timovi potrudiće se da naprave što funkcionalnije i kreativnije softversko rešenje na zadatu temu i pokazaće koliko dobro vladaju aktuelnim softverskim tehnologijama. 

Edukativni deo se sastoji iz otvorenih predavanja i namenjen je svim zainteresovanima koji se interesuju za IT oblast i koji će biti u mogućnosti da iz prve ruke saznaju novosti iz IT sektora kao i da stupe u kontakt sa profesorima, predstavnicima kompanija i iskusnim programerima.

Takmičari se mogu prijaviti kao tim, ali I samostalno, pritom bi se u tom slučaju oformio tim.

Ideja je pokrenuta od strane članova studentske organizacije EESTEC u Nišu koja postoji više od 15 godina. EESTEC je Udruženje Studenata Elektronike Evrope  nastalo 1984. u Holandiji i trenutno ima preko 50 lokalnih komiteta širom Evrope, uključujući i lokalni komitet u Nišu. Become a Member

Najbolje timove očekuju vredne nagrade. Prijave počinju 20. septembra. Očekujemo Vas u velikom broju!

Za nove informacije pratite našu facebook stranicu https://www.facebook.com/eestec.nis/ .

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: