MET Geek Night – Hakovanjem u inat ponedeljku

Dođi na MET da čuješ ljutu diskusiju između jednog "svetlog" i jednog "mračnog" hakera na večito aktuelnu temu etičkog i neetičkog hakovanja.

Među akademskom zajednicom nema tabu tema! Kada je reč o HAKOVANJU, kojoj strani ćeš se pridružiti?

MET Geek Night – U inat ponedeljku je događaj zamišljen kao prvi u nizu konceptualnih večeri, na kojima ćemo se u opuštenoj atmosferi i predivnom okruženju Univerziteta Metropolitan, uz piće i grickalice, zajedničkom, geek-ovskom snagom uma, suprotstavljati sindromu zvanom ponedeljak.

Koncept podrazumeva:

  • JEDNU AKTUELNU TEMU IZ CYBER SVETA
  • DISKUSIJU DVA RELEVANTNA EKSPERTA SUPROTSTAVLJENIH STAVOVA
  • VAS, GEEK-OVE (I SVE KOJI SE TAKO OSEĆAJU), SA SVIM VAŠIM PITANJIMA I KOMENTARIMA

Teme koje se budu „pretresale“ mogu biti percipirane kao kontroverzne, međutim, mi smatramo da među akademskom zajednicom i profesionalcima nema mesta tabu temama.

Prvi MET Geek Night ticaće se hakovanja, pojma koji po automatizmu budi asocijacije na nešto ilegalno i mračno; međutim, uvek postoje dve strane medalje, pa tako imamo i razvijenu pojavu etičkog hakovanja.

Dođite i otkrijte ko će biti naš good guy, a ko bad guy, družite se sa sebi sličnima, naučite nešto zanimljivo i korisno, ili se, pak, usudite da odaberete stranu i da se svojim argumentima pridružite diskusiji!

Svi zainteresovani geek-ovi su dobrodošli, a sve što treba da uradite je da se prijavite, jer je broj mesta ograničen.

Prijave na sajtu www.metropolitan.ac.rs/met-geek-night

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: