LinkedIn pokrenuo aplikaciju namenjenu studentima

Sigurni smo da su do sada mnogi poslovni ljudi barem čuli za LinkedIn, ukoliko ga već i ne koriste. U poređenju sa Facebook ili Twitter društvenim mrežama, LinkedIn je fokusirana na povezivanje poslovnih korisnika pa ukoliko tražite nekoga u određenoj industriji ili ukoliko tražite neki posao, Linkedln je pravo mesto za vas.

Linkedln je društvena mreža koja ima tendenciju da bude krajnje ozbiljna/profesionalna, a kompanija upravo pokreće novu aplikaciju nazvanu LinkedIn Students. Ipak, aplikacija nije namenjena ka tome da povezuje studente, već da pomaže studentima da se pripreme za nastavak svoje dalje karijere.

Ona će omogućiti studentima da istražuju različite poslove na bazi njihovog obrazovanja. Takođe će im dati pristup člancima o savetima za karijeru koji su pisani namenski za studente. Studenti će biti u mogućnosti da vide koje kompanije pokazuju tendenciju da zaposle studente iz njihove škole, kao i brojne druge stvari koje bi trebalo da im budu od koristi prilikom ulaska u poslovni svet.

Izvor: Ubergizmo via Benchmark.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: