HP Inc. dovodi gejming na PC-u do vrhunca zahvaljujući računarima OMEN by HP

HP Inc. je danas predstavio novi OMEN by HP portfolio, napravljen ekskluzivno za gejmere koji traže najnovije u PC inovacijama, sa snagom i performansama koje dominiraju među konkurencijom.

Kao deo kompanijske strategije da „iznova osmisli“ personalne računare, predstavljen je jedinstveni gejmerski portfolio baziran na OMEN by HP modelima različitih karakteristika i cenovnog ranga, kako bi se zadovoljile potrebe današnjih gejmera. Novi portfolio omogućava lakše traženje prave platforme za najbolje moguće iskustvo za „mejnstrim“ gejmere. Ovog leta HP će predstaviti OMEN X platformu namenjenu gejmerima koji žele najviše performanse sa mogućnošću prilagođavanja opcija koje će posebno ceniti entuzijasti.

17.3 Omen by HP laptop foto 2 (1)

Porodicu OMEN by HP gejmerskih računara odlikuju tri modela modernog, novog izgleda, izbalansiranih cena i karakteristika, koji će podići gejmersko iskustvo na viši nivo. OMEN laptop računari su osmišljeni da pruže impresivno korisničko iskustvo uz elegantne laptop performanse. Modeli OMEN laptopova stižu sa IPS ekranima dijagonala od 15,6 i 17,3 inča koji su dostupni u FullHD i 4K rezolucijama, koje će pojačati igračko iskustvo zapanjujuće realnim vizualima. Zvučni efekti su jasni i čisti zahvaljujući ekspertskom audio podešavanju od strane Bang &Olufsena i HP Audio Boost tehnologije, koji daju i odličnu dubinu zvuka preko dvokanalnih zvučnika, omogućavajući gejmerima vrhunski zvuk.

Omen by HP desktop

„Mi smo kreirali OMEN by HP za gejmere kojima njihov PC treba da pruži odlično igračko iskustvo uz istovremenu fleksibilnost, kako bi izabrali takve performanse i dizajn koji će zadovoljiti njihove potrebe.“ – izjavio je Kevin Frost, potpredsednik i direktor HP Inc. odeljenja za personalne sisteme za krajnje korisnike. „Nova OMEN platforma se odlikuje opcijama u koje se gejmeri mogu pouzdati – snaga za bitke u pokretu, grafika za nesmetani tok igranja i napredno hlađenje za normalan rad sistema i prilikom igranja najzahtevnijih igara. OMEN by HP donosi gejmerima sve ono što im je potrebno kako bi napali prvi, ali i poslednji.“

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: