Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije “ Young Love In…”

Nakon Moskve, Pariza, Njujorka i Tokija - Grad Beograd dobija Viber Sticker Pack iz serije stikera “Young Love In...”. Tridesetak osobenosti Beograda nalazi se na sličicama formatiranim u „stiker paket” koji će preko 754 miliona korisnika Viber-a širom sveta moći da upotrebljava u redovnoj komunikaciji.

Stiker paket „Young Love InBelgrade“ globalne aplikacije za razmenu poruka namenjen je kako Beograđanima, tako i gostima Beograda i biće dostupan i na srpskom i na engleskom jeziku. Ovom jedinstvenom paketu „nalepnica“ koje se koriste u aplikaciji Vibertema je Beograd, Beograđani, njihov duh, sleng i navike.

Dizajn tim iz Viber centrale u Tel Avivu izradio je stikere, čiji vizuelni sadržaj predstavlja glavni grad Srbije i koji imaju za cilj da promovišu Beograd kao svetsku turističku destinaciju. Beograd je izabran da se nađe među prvih deset svetskih metropola koje su postale deo serije globalno dostupnih i omiljnih stikera “Young Love In…”.

Popularni par svoju ljubav ovoga put doživljava upravo u glavnom gradu Srbije – kraj spomenika Pobedniku, na sastanku „kod Konja“, zabavljajući se na našim rekama, vozeći bicikl Savskom promenadom, šetajući Skadarlijskom kaldrmom i gustirajući domaće specijalitete, „kulirajući“ na kultnim mestima …

Sa ciljem promocije paketa stikera „Young Love InBelgrade“, Grad Beograd i kompanija Viber, u sredu, 28. septembra, u 17 časova, zajedno organizuju veliki muzički spektakl na Trgu Republike, kada će Beograđani i gosti Beograda uživati u nastupu Sent Luis benda i Sare Jovanović.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: