Endava najavljuje Graduate program u Beogradu za 30 studenata

Endava, IT kompanija sa sedištem u Londonu i 2750 zaposlenih u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji, Nemačkoj, Moldaviji, Rumuniji, Makedoniji i Srbiji otvara vrata svoje kancelarije u Beogradu za mlade i talentovane student uz novi „Graduate program.“ Ovaj program praktikuje se u svim Endava predstavništvima u Centralnoj i Istočnoj Evropi sa ciljem da pruži priliku talentovanim studentima da dodatno razviju tehničke i softverske veštine.

Endava Graduate program namenjem je studentima završne godine studija i skorašnjim diplomcima, kroz dva razvojna puta: Development i Testing Disciplines. Program se sastoji od većeg broja zadataka i tri meseca intenzivnog tehničkog i softskils treninga.

Svake godine oko 30-40 studenata pohađa naš “Graduate program” u Beogradu, ali ta cifra ne predstavlja ograničenje jer svako ko želi da uči i da se razvija sa nama može dobiti priliku. Studentima nudimo obuku kako bi razvili svoje veštine, kao i odgovarajuću podršku, pre nego što ih uvedemo u zvanične projekte i rad sa klijentima. Naš cilj je da zadržimo sve polaznike programa, te skoro svi dobiju zaposlenje nakon programa”, rekla je Lavinija Voicu, direktorka Sektora ljudski resursi u kompaniji Endava u Beogradu.

Edukacija i poslovni zadaci osmišljeni su da pruže potpuno IT iskustvo unutar internacionalnih projekata kompanije. Endava veoma uspešno primenjuje ovaj program u zemljama Centralne i Istočne Evrope. Mladima u Srbiji ovo može biti prvi korak ka razvoju IT karijere.

Graduate program Endava

Endava je prepoznata kao jedan od najvećih poslodavaca u regionu zahvaljujući svojim IT habovima u Bukureštu, Klužu, Jašiju, Kišinjevu i Skoplju. Fokus kompanije je na pružanju sjajnih prilika za razvoj karijere kako iskusnim profesionalcima, tako i mladim IT stručanjacima, uz ulaganja u programe za razvoj kadrova deljenjem znanja i saradnjom između timova. Endava timovi rade na projektima za velike međunarodne kompanije u Velikoj Britaniji, SAD, Nemačkoj i Nordijskim zemljama.

Studenti četvrte godine Elektrotehničkog i Matematičkog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i drugih koji imaju IT smer, mogu se informisati putem linka na Endava stranici: http://careers.endava.com/GraduateBelgrade

Svi kandidati koji ispunjavaju kriterijume biće pozvani na intervju sa tehničkim timom i timom ljudskih resursa. Selekcija podrazumeva i niz metoda za procenu grupne saradnje, tehničkih i mekih  tehničkih i softverskih veština kao i znanje engleskog jezika.

Program u Beogradu počinje u julu 2016. i svi ambiciozni studenti se mogu prijaviti do 5. juna 2016. putem linka:

Za prijavu na program “Testing”:

https://endava.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=BGD00003&lang=en

 

Za prijavu na program “Software Development”:

https://endava.taleo.net/careersection/jobdetail.ftl?job=BGD00002&lang=en

Endava Graduate program je dugoročni projekat i link za prijavu, http://careers.endava.com/GraduateBelgrade je konstantno dostupan za sve studente završnih godina tehničkih fakulteta koji žele da rade u Endavi. Dodatna motivacija za zainteresovane studente je činjenica da Endava podstiče atmosferu u kojoj kolege sa više iskustva znanje prenose mlađim inženjerima kako bi nesmetano pratili projekte i nove trendove.

O Endavi

Endava je IT kompanija koja je privatnom vlasništu i zapošljava više od 2,750 ljudi. Endava ima kancelarije u Nju Jorku, Atlanti, Nju Džersiju, Londonu, Frankfurtu, kao i šest predstavništava u Rumuniji, Moldaviji, Makedoniji i Srbiji. Kompanija je osnovana 2000.godine a danas radi sa nekim od najvećih svetskih brendova iz sfere finansija, osiguranja, telekomunikacija, medija, tehnologije i prodaje, pomažući im da koriste digitalne tehnologije kako bi njihovo poslovanje postalo još agilnije, odgovornije i uspešnije.

Više informacija na: http://careers.endava.com/GraduateBelgrade, ili se obratite putem mejl adrese: interns.belgrade@endava.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: