Drugi Fintech Hackathon u ICT Hub-u – prijavite se!

Drugi Fintech Hackathon, u organizaciji ICT Hub-a, kompanije 30Hills i Societe Generale banke biće održan od 30. juna do 2. jula, uz nagradni fond od 5.000 evra.

 U okviru unapređenja digitalnih inovacija u bankarstvu, ICT Hub, Societe Generale banka i kompanija 30Hills organizuju drugi Fintech Hackathon, koji će biti održan od 30. juna do 2. jula u novom prostoru Centra za tehnološko preduzetništvo (Playground).

Ključna tema ovogodišnjeg hakatona su podaci (data) pa je i zvanični naziv “Data Challenge”, a ukupni novčani nagradni fond za tri najbolja softverska rešenja je 5.000 evra. Rok za prijavu timova koji žele da se oprobaju u pravljenju inovativnog softverskog rešenja – web ili mobilne aplikacije, traje do ponedeljka, 26. juna u ponoć.

Takmičari raznih profila – programeri, web dizajneri, stratupi, kompanije, preduzetnici i sl. trebalo bi da oforme timove od najviše četiri člana i uz mentorsku podršku odgovore na postavljeni izazov, odnosno da za 48 sati kreiraju najbolje softversko rešenje iz domena digitalnog bankarstva.

Sva rešenja nakon hakatona ostaju isključivo u vlasništvu timova. Pored novčanih nagrada, za najbolja rešenja postoji mogućnost podrške u daljem razvoju i komercijalnoj primeni.

Prijave za učešće na ovogodišnjem Fintech Hakatonu omogućene su do 26. juna u ponoć na stranici http://hackathon.icthub.rs/

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: