Aplikacije koje bi svaki student trebalo da koristi

Svakodnevno koristimo računare, tablete i mobilne telefone, zašto ih ne bismo iskoristili i za fakultet, naročito ukoliko nam olakšavaju posao. U današnjem svetu aplikacije postoje apsolutno za sve! Budući da studenti obavljaju jedan od najzahtjevnijih poslova, postoji veliki broj aplikacija koje pomažu i toj populaciji. Pogledajte koje bi aplikacije trebalo da isprobate kako bi što lagodnije preživeli studentske dane.

Skoro je nemoguće pronaći studenta koji ne koristi različite aplikacije kako bi što lakše rešio sve obaveze koje su pred njim. Postoje aplikacije koje korisnicima pomažu pri učenju, organiziovanju vremena, pravljenju beleški i slično. Stoga je Hack College izdvojio nekoliko aplikacija koje bi svaki student trebalo da preuzme i isproba.

OneNote Mobile

OneNote Mobile odnedavno je dostupan na svim popularnijim platformama, a radi se o aplikaciji pomoću koje ćete vrlo lako napraviti beleške s predavanja, napraviti podsetnik za fakultetske obaveze, obavljati zadatke vezane uz faks… Organizacija svih obaveza na jednom mestu.

Bilo koji fakultet da ste upisali, na OneNoteu ćete sigurno pronaći neku stavku koja će vam odgovarati i pomoći u obavljanju određenog posla.

One-Note-MobileiStudiez Pro

Hoće li tradicionalni planeri u potpunosti nestati zbog sve većeg broja planera koje možete imati na svom mobilnom telefonu ili tabletu? Iako postoje iznimke koje ćete još uvek videti s ‘primitivnim’ planerima, većina pronađe odgovarajuću aplikaciju koja im služi za tu svrhu. Jedna od boljih svakako je iStudiez Pro za IOS sistem.

Besplatna opcija za sve Android uređaje je naravno Google Keep, ali možete isprobati i Any.Do Cal i My Study Life.

mzl.pwxabhpp.1024x1024-65RescueTime

Ušteda vremena, odmah nakon novca, zasigurno je nešto u čemu svaki student želi biti što uspešniji. Ako spadate u grupu ljudi koje je vrlo lako omesti, Rescue Time će vam u tome jako pomoći. Uz ovu aplikaciju lako ćete doći do podataka koliko vremena provodite na određenim web stranicama ili koristite neke aplikacije.

Premium usluga dostupna je za devet dolara mesečno ili 72 dolara godišnje kako biste dobili što detaljnije izveštaje, mogli blokirati neke stranice na sat vremena ili kako biste pratili vreme kad ste udaljeni od računara.

rescuetime_01-100154184-galleryMint

Upravljanje novcem jedna je od najzahtevnijih stvari s kojima se studenti po prvi put u životu susreću. Nije lagan zadatak samostalno se brinuti o troškovima, svim izdacima, planirati kako uštedeti i slično. U tom će vam od velike pomoći biti Mint. Pomoću Mint aplikacije lakše ćete uočiti svoje potrošačke navike, shvatiti šta morate menjati, kako srezati nepotrebne troškove i na taj način i uštedeti. Mint možete povezati sa svim računima koje imate.

1389922366Wunderlist

Kao što postoje aplikacije za organizaciju studentskih i poslovnih obaveza, tako je potrebno pronaći i aplikaciju za organizovanje ličnih obaveza. U tom slučaju Wunderlist je najbolja aplikacija za vas. Možete je koristiti na svim uređajima koje posedujete.

5-Best-To-Do-List-Managers-for-Android-Wunderlist

Izvor: Srednja.hr

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: