Institucija Umetnosti – Poziv za volontere

Da li si ikada hteo/la da budeš deo kulturnog programa i da doprineseš razvoju kulturne svesti medju svojim sugradjanima? Da li si ikada hteo/la da naučiš nešto novo iz oblasti organizacije, volontiranja i preduzetništva? Institucija umetnosti je pravo mesto za tebe!

Ko smo mi?

Institucija umetnosti je najveći projekat iz oblasti umetnosti u Srbiji. Naša misija je da omogućimo besplatne škole, edukaciju, radionice i negu talenata iz oblasti pevanja, glume, plesa, slikarstva, književnosti i dizajna.
Institucija umetnosti je nastala početkom 2016. godine kao nevladina organizacija, a više godina ona postoji i razvija se.

Ko nam treba?

Došlo je vreme da sav rad Institucije Umetnosti podelimo i sa širom javnošću i zbog toga nam trebate vi, volonteri! Kako je Institucija Umetnosti veliki projekat treba nam što veći broj volontera i ljudi koji bi oživeli Instituciju i proširili vest o njoj!
Ukoliko studiraš ili ideš u srednju školu možeš se prijaviti i postati član našeg tima. Sve što treba da uradiš jeste da popuniš prijavu koju možeš naći ovde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRhyfuPT9IAzN_kckagNu0Bl_0NLYeQPCR1kQ3b0IupiqnNw/viewform

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: