Visoka škola za projektni menadžment (PM College)

pmc-logoVisoka škola za projektni menadžment (PM College) osnovana je 2006. godine na inicijativu prof. dr Petra Jovanovića koji se trideset godina bavi poljem projektnog menadžmenta. Osnivanje škole podržali su i IPMA (International Project Management Association), YUPMA (Udruženje za upavljanje projektima Srbije) i Privredna komora Srbije. Škola svojom obrazovnom delatnošću zadovoljava potrebe privrede, zdravstva, javne administracije, obrazovanja, kulture i sl.

Visoka škola za projektni menadžment od 2007. godine organizuje akreditovan program osnovnih studija, a od 2010. godine, i program specijalističkih studija.

Osnovne studije traju godinu dana, tj. šest semestara, a studijski program je Projektni menadžment. U procesu akreditacije 2012. godine je i program Poslovni i inovativni menadžment.

Specijalističke studije traju godinu dana, a program je Projektni menadžment. Kao i za program osnovnih studija, u postupku akreditacije 2012. godine je studijski program Poslovni i inovativni menadžment.

Adresa: Bože Jankovića 14, 11000 Beograd
Tel. 011/28 20 979, 38 37 577
veb sajt: www.vspm-bg.com
e-mail: pmcollegebeograd@yahoo.com