Visoka poslovna škola Megatrend

megatrendVisoka poslovna škola Megatrend realizuje program osnovnih strukovnih studija  čiji je cilj obrazovanje strukovnih ekonomista koji svojim stručnim radom doprinose sopstvenom razvoju, razvoju preduzeća i celokupne privrede. Program obučava studente za rad u preduzećima svih delatnosti, oblika vlasništva i u različitim okruženjima. Nastava je koncipirana po ugledu na srodne inostrane institucije.

Ciljane kompetencije studenata po uspešnom završetku studija su: ovladavanje znanjima i veštinama iz ekonomske struke, primena znanja u praksi rešavanjem konkretnih problema, samostalnost u stručnom radu, sposobnost istraživanja i komunikacijske veštine koje uključuju i međunarodno okruženje.

Studije traju tri godine i nose 180 ESPB. Na završnoj godini studenti se opredeljuju za jedan od dva smera: Menadžment i Finansije i bankarstvo.

Visoka poslovna škola Megatrend organizuje i nastavu na daljinu u okviru Megatrend virtuelnog univerziteta (MVU). Studentima su dostupni nastavni materijali i sadržaji korišćenjem interneta, a ispiti se polažu na klasičan način, pred profesorom.

Adresa: Bulevar umetnosti 29, 11070 Novi Beograd
Tel. 011/214 54 64
veb sajt: www.megatrend.edu.rs/vpsm/
e-mail: info@megatrend.edu.rs