Takmičenje Dani inženjera – EBEC2022

Od 24. do 26. decembra 2021. godine i održaće se inženjersko takmičenje za studente Univerziteta u Nišu - Dani inženjera - EBEC 2022, koje organizuje lokalna grupa Udruženja studenata tehnike Evrope - BEST Niš pod sloganom "REBUILDING THE FUTURE. Today".
Dani inženjera

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope – BEST Niš već četrnaestu godinu zaredom organizuje lokalnu rundu inženjerskog takmičenja Dani inženjera – EBEC2022, pod motom „REBUILDING THE FUTURE. Today.„. Cilj takmičenja jeste da doprinese vannastavnom iskustvu i obrazovanju svih studenata zainteresovanih za upoznavanje sa poslovnim svetom i izazovima koje on sa sobom nosi, kao i podizanje svesti kod mladih o značaju uključenosti u debate koje se tiču globalnih izazova.

Događaj će trajati 3 dana, od 24. do 26. decembra 2021. godine i održaće se na aplikaciji Discord. U ovom vremenskom periodu, sve učesnike očekuje timski rad, neponovljivo iskustvo i sjajne nagrade, a po uspešno završenoj lokalnoj rundi, i putovanje u Maribor na regionalnu rundu takmičenja.

Takmičari učestvuju u timovima koji mogu imati četiri člana, a mogu se oprobati u jednoj od dve kategorije: inovativni dizajn i studija slučaja. Takmičarima će se predstaviti izazov iz savremenog poslovnog ili svakodnevnog sveta koji će oni rešavati debatom i prezentovanjem u okviru „studije slučaja“, ili kreiranjem tehnološkog dizajna u okviru kategorije „inovativni dizajn“.

U samom kreiranju tema koje će takmičari razrađivati učestvuju eminentne kompanije, tako da je zagarantovana realističnost izazova sa kojima se takmičari suočavaju! Rad takmičara pratiće i oceniti stručni žiri, a uz akcenat na mogućnost da takmičari steknu nova znanja i veštine koje će im biti od velikog značaja u budućnosti. Uspešnu realizaciju će omogućiti brojni prijatelji i pokrovitelji.

Svi zainteresovani studenti Univerziteta u Nišu mogu se prijaviti za učešće na takmičenju Dani inženjera – EBEC2022 putem ovog linka.

Više informacija o samom konceptu takmičenja, pripremi i predstojećim aktivnostima možete ispratiti zvaničnom sajtu, Facebook stranici i Instagram nalogu.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: