Projekt Ready2Lead

Mladi koji žele da steknu internacionalno iskustvo u jednom od najvećih svetskih veleprodajnih lanaca, METRO Cash & Carry, imaju priliku da učestvuju u projektu Ready2Lead! Prijave traju od 15. do 31. maja 2015.

Za učešće u projektu mogu se prijaviti svi koji su u protekle tri godine diplomirali ili stekli master diplomu. Prednost će imati kandidati koji su tokom studiranja učestvovalli u vannastavnim aktivnostima u okviru kojih su koristili engleski, ili su već imali priliku da steknu internacionalno iskustvo.

Odabrani kandidat iz Srbije pridružiće se kandidatima iz 26 METRO zemalja koji će učestvovati u dvogodišnjem školovanju i programu pripreme za preuzimanje menadžerskih funkcija unutar METRO Grupe. Edukacija i sticanje praktičnog iskustva odvijaće se u Srbiji i u inostranstvu, uključujući i Diseldorf gde se nalazi centrala kompanije METRO Cash & Carry.

Zainteresovani kandidati mogu poslati svoje radne biografije i motivaciono pismo do 31. maja na hr@metro.rs. Neophodno je da navedeni materijali budu napisani na engleskom jeziku.
Nakon prve faze odabira na osnovu radnih biografija i motivacionih pisama, uslediće intervjui s predstavnicima Odeljenja ljudskih resursa METRO Cash & Carry Srbija. Celokupni proces selekcije trajaće do sredine juna pri čemu edukacija odabranog kandidata iz Srbije započinje na jesen 2015. godine.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: