Program jezičkog usavršavanja studenata – zima 2022.

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa EQUILIBRIO – Obrazovnim sistemom i ove zime organizuje dodelu stipendija za Program jezičkog usavršavanja studenata.
Program jezičkog usavršavanja studenata

Nova godina je pravo vreme za novi početak i nova znanja! Učinite nešto korisno za sebe, naučite ili usavršite omiljeni strani jezik uz Program jezičkog usavršavanja studenata!

Program jezičkog usavršavanja studenata – zima 2022. se sastoji od ONLINE PREMIUM KURSA stranog jezika po izboru, kursa engleskog jezika COMMON VOCABULARY MISTAKES, specijalizovanih webinara i izdavanja zvaničnog sertifikata EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema.

U okviru Programa studenti mogu da odaberu pohađanje ONLINE PREMIUM kurseva engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog ili ruskog jezika.

PREMIUM KURSEVI su visokokvalitetni kursevi jezika i pravi su izbor za sve one koji žele da na najbolji i najefektniji način ulože u svoje znanje i brzo steknu trajno primenljiva znanja iz stranog jezika. Nastava se održava dva puta nedeljno, radnim danima po 90 minuta, u jutarnjim, popodnevnim ili večernjim terminima.

Pravo na konkurisanje imaju svi studenti bez obzira da li su ovu stipendiju koristili ranije.

Nastava Programa jezičkog usavršavanja se održava ONLINE, preko Skype-a, u malim mentorskim grupama sa 3 do 7 polaznika. Sve što je potrebno za pohađanje ONLINE kurseva jeste računar (ili bilo koji smart uređaj) i pristup internetu!

Program traje od januara do kraja marta 2022. godine.

Detaljne informacije o Programu, uslovima i načinu prijaviljivanja možete pročitati na: www.stipendijezastudente.com.

 

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: