Program „BG praksa 2015”

Univerzitet u Beogradu i Gradska uprava Beograda pozivaju studente završnih godina da se prijave za učešće u programu Univerzitetska radna praksa – „BG praksa” 2015.

Program Univerzitetska radna praksa – „BG praksa” realizuje Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Gradskom upravom od 2010. godine. Program omogućava studentima da po jedinstvenom modelu obavljaju stručnu praksu u javnim i javnim komunalnim preduzećima, organizacionim jedinicama Gradske uprave, ustanovama kulture i gradskim opštinama i steknu praktična znanja, veštine i relevantno radno iskustvo tokom studija i na taj način unaprede svoje akademsko obrazovanje. U proteklih pet godina realizacije preko 1.200 studenata sa 24 fakulteta Univerziteta u Beogradu steklo je prvo radno iskustvo u institucijama čiji je osnivač grad.

BGPRAKSA2015_tablica

Integralni tekst konkursa (sa detaljima o lokacijama i pozicijama za praksu, opisom posla i uslovima za svaku poziciju, kao i potrebnim dokumentima ) i Vodič kroz konkurs dostupni su na sajtu Centra za razvoj karijere koji će, kao i u ranijim ciklusima prakse administrirati ceo proces prijavljivanja i za organizacije – učesnice programa izvršiti predselekciju kandidata obuku mentora. Studentima, kojima Centar za razvoj karijere tokom cele godine pomaže da ostvare svoja prva radna iskustva, usavrše svoje veštine i steknu potrebna znanja koja će im pomoći prilikom budućeg zapošljavanja, stoji na raspolaganju za pitanja i potrebnu podršku prilikom procesa prijave za ovaj konkurs. (kontaktirajte nas na 011/ 3207-419 i centar@razvojkarijere.bg.ac.rs).

Program „BG praksa 2015” realizovaće se kao četvoromesečna praksa uz mentorsku podršku. Planirano je da se praksa realizuje u periodu od 1. jula do 30. oktobra. Svim studentima – polaznicima programa tokom trajanja prakse biće obezbeđena naknada za topli obrok i prevoz. Prijavljivanje se obavlja isključivo elektronskim putem popunjavanjem formulara na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu www.razvojkarijere.bg.ac.rs. Rok za prijavu je do ponoći 27. maja.

Prijavite se za jedno od 166 mesta u okviru programa BGPRAKSA2015!

1668841_Plakat_v

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: