Praksa za studente vazduhoplovstva

Ugovorena poslovno-tehnička saradnja Aerodroma "Nikola Tesla" i Megatrend univerziteta. Vlaisavljević: Stručnjaci neophodni, najbolji će dobiti posao u vazdušnoj luci.

Na Megatrend univerzitetu u sredu je potpisan ugovor o poslovno- tehničkoj saradnji između ove institucije i Potpisivanju protokola prisustvovali su Saša Vlaisavljević, generalni direktor Aerodroma “Nikola Tesla”, i Mića Jovanović, rektor Megatrend univerziteta. Studenti najstarijeg privatnog univerziteta ubuduće će stečeno teorijsko znanje moći da primene i u praksi, radeći u vazdušnoj luci.

– Aerodrom je spreman da bude dobra logistika za sve studente Megatrend univerziteta, i da im pruži dobru praksu kako bi nakon završenih studija bili spremni za rad – istakao je Saša Vlaisavljević, direktor Aerodroma. – Nama su kadrovi neophodni, i spremni smo i da ponudimo zaposlenje onima koji se iskažu svojim znanjem nakon završene prakse.

Buduća saradnja svakako je najvažnija za studente civilnog vazuhoplovstva sa ovog univerziteta, ali i za one koje izučavaju savremene metode menadžmenta.

– Ovo je veliki benefit za naš univerzitet i veoma važna saradnja jer ćemo u aerodromu imati partnera za jednu nastavnu bazu – napomenuo je rektor Mića Jovanović.

Još nije tačno utvrđeno koliko će trajati praktična nastava, a sa univerziteta poručuju da će se sve realizovati u dogovoru sa studentima.

Foto:ilustracija

Izvor: www.novosti.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: