Otvorene prijave za AIESEC

Najveća međunarodna studentska organizacija AIESEC otvara prijave za članstvo za naredni mandat. Studenti se mogu prijaviti popunjavanjem online forme nakon čega će u najskorijem roku biti kontaktirani radi dalje selekcije.

Članovi organizacije imaju priliku da kroz timski rad nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti, usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo u oblastima kao što su ljudski resursi, marketing, finansije, prodaja ili odnosi sa javnošću.

Nakon toga, članovi imaju mogućnost napredovanja, te stiču priliku da vode tim, ali i čitavu funkcionalnu oblast.

Predstavljanje organizacije se održava 1.11.2017. u 18.30h na Fakultetu Organizacionih Nauka, gde ujedno možete dobiti i odgovore na sva pitanja.

Facebook događaj

Prijavu možeš popuniti na sledećem linku: bit.ly/zaustavirutinu

Vidimo se tamo!

O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 125 zemalja sveta, predstavlja najveću organizaciju vođenu od strane studenata. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: