NOVO: Portal za zapošljavanje mladih – SBU Poslovi

Predstavljamo vam najnoviji projekat SBU zajednice - Portal za zapošljavanje mladih: SBU - Poslovi.

Portal za zapošljavanje mladih SBU – Poslovi (www.sbu-poslovi.rs) predstavlja najveću bazu stalnih, privremenih i honorarnih poslova za studente, diplomce, srednjoškolce i nezaposlena lica do 30 godina.

Cilj portala je da omogući studentima i svim mladim ljudima od 15 do 30 godina, da na brz način dođu do velike ponude poslova.

Na portalu se oglašavaju omladinske zadruge, agencije za zapošljavanje i sve firme koje imaju za cilj da zaposle mlade ljude.

Poslove je moguće pretraživati na osnovu datuma objavljivanja, tipa posla (privremeni, full time, part time ili freelance), na osnovu traženog statusa kandidata (student, diplomac, srednjoškolac ili nezaposleno lice) ili pak na osnovu radnog iskustva (bez iskustva, manje od jedne godine, više od jedne godine i više od dve godine).

Svi oglasi objavljeni na portalu objavljuju se i u studentskoj Facebook grupi za zapošljavanje: SBU – Poslovi koja trenutno ima više 39.000 članova (grupu možete pogledati klikom na SBU – Poslovi).

Oglasi namenjeni svršenim studentima objavljuju se u Facebook grupi namenjenoj diplomcima (grupu možete pogledati klikom na SBU – Diplomci).

Posetite portal, pronađite adekvatan posao, steknite iskustvo i započnite svoju karijeru.

SBU Poslovi – portal za zapošljavanje mladih: www.sbu-poslovi.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: