Nauči engleski uz English Express!

Za sve one kojima je potrebno brzo upoznavanje sa osnovama engleskog jezika, instant osvežavanje znanja ili brzo i efikasno unapređenje nivoa poznavanja tog jezika, Obrazovni centar Equilibrio pripremio je za vas program ENGLISH EXPRESS.

ENGLISH EXPRESS će vam za kratko vreme omogućiti siguran i brz napredak u sporazumevanju na engleskom jeziku zahvaljujući najsavremenijem konverzacijskom metodu koji primenjujemo u nastavi. Kako biste engleski jezik što pre progovorili, English Express časovi su organizovani tako da budu dinamični, interaktivni i tematski zanimljivi. Bez obzira da li ste na početnom, srednjem ili naprednom nivou, nastava se u celosti odvija na engleskom jeziku kako biste prirodno i sa što manje napora usvojili nove reči, naučili nove rečenične strukture i što više komunicirali na ciljnom jeziku.

Ukoliko želite da za kratko vreme, ali uz mnogo vežbe i zanimljivih jezičkih aktivnosti steknete osnovno znanje engleskog jezika ili usavrše već postojeće, ENGLISH EXPRESS kurs engleskog jezika pravo je rešenje za vas!

Saznajte više o kursu English Express i posebnim akcijskim cenama koje je za vas pripremio Obrazovni centar Equilibrio povodom obeležavanja 15 godina uspešnog rada.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: