Letnja škola biznisa na Mokroj Gori

Da li želiš da saznaš kako mladi opstaju u svetu poslovanja, koje te magične reči vode do posla i kako da jednog dana osnuješ svoju kompaniju?

Odgovore na ova pitanja i mnogo više o svetu biznisa možeš saznati ovog leta u prvoj Letnjoj školi biznisa na Mokroj Gori.

Tokom sedmodnevnog boravka na Mećavniku, kroz aktivan odmor, zanimljive radionice i predavanja, kao i nezaboravnu zabavu i slobodno vreme, imaćeš jedinstvenu priliku da upoznaš vrhunske predavače sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom, kao i mlade, perspektivne preduzetnike koji su svoje ideje pretočili u poznate brendove.

Kamp letnje škole biznisa biće organizovan na Mećavniku na Mokroj Gori, od 15. do 22. avgusta. Za sve učesnike letnje škole smeštaj je organizovan u okviru hotelskog kompleksa na Mokroj Gori.

Program obuhvata posebno izabrane aktivnosti zabavno-edukativnog karaktera kao što su interaktivna predavanja, radionice, rešavanje studija slučajeva, izleti i sportsko-rekreativne aktivnosti. Svaka od ovih aktivnosti ima za cilj da polaznike Letnje škole biznisa usmeri ka budućem zanimanju, pripremi za ulazak u svet poslovanja, nauči kako da savladaju komunikacione sposobnosti, kao i da učvrste timski duh.

Među temama kojima ćemo se baviti tokom letnje škole, nalaze se aktuelne teme vezane za započinjanje sopstvenog biznisa, određivanje ličnih snaga polaznika kroz rešavanje testova ličnosti i karijerne orijentacije, kao i teme vezane za verbalnu i neverbalnu komunikaciju.

Polaznici će tokom sedmodnevnog boravka na Mećavniku imati priliku da prisustvuju brojnim radionicama na kojima će naučiti kako da napišu CV i motivaciono pismo, kako da se ponašaju tokom javnog nastupa, kako da reše studiju slučaja, kao i kako da započnu sopstveni biznis…

Posebno vreme izdvojeno je za razonodu i organizovane obilaske Andrićgrada, orijentiring na Tari i vožnju Šarganskom osmicom, kao i vreme za odmor uz kafu i piće sa uspešnim mladim ljudima koji će sa polaznicima kampa podeliti svoja iskustva o započinjanju sopstvenog biznisa.

Ukoliko i vi želite da se pridružite koleginicama i kolegama u Letnjoj školi biznisa na Mokroj Gori, više informacija o programu i načinu prijave pročitajte na www.msm.edu.rs/letnjaskola2015/

Kako biste bili u toku sa najnovijim informacijama o Letnjoj školi biznisa partite zvaničnu Facebook stranicu.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: