„Kruna uspeha” za najbolje studente – produženje roka za prijavljivanje na konkurs

Porodična firma „Petite Geneve Petrović“, uz podršku Ambasade Švajcarske federacije, sada već 12. godinu zaredom nagrađuje najbolje diplomce Univerziteta u Beogradu.

Za ovogodišnju nagradu mogu konkurisati svi diplomci koji su, bez ponavljanja godina studija, diplomirali u školskoj 2016/2017. godini sa prosečnom ocenom višom od 9,00 (osnovne ili master studije).

Kompanija „Petite Geneve Petrović” odgovornim poslovanjem i željom da ulaže u razvoj zajednice u kojoj posluje, svake godine odaje priznanje najvrednijim i najtalentovanijim studentima Beogradskog univerziteta. Konkurs za nagradu „Kruna uspeha” okuplja najuspešnije diplomce, mlade i perspektivne ljude koji se nalaze pred novim izazovima, kao što su zaposlenje i izgradnja karijere.

Svake godine, odbor za dodelu nagrade definiše temu eseja, nakon čega uži krug prijavljenih diplomaca svoje poglede i stavove deli kroz intervju sa članovima komisije koju čini nezavisni stručni žiri. Svojim talentima, uspesima i životnim pričama koje su uvek drugačije i posebne, odabrani diplomci svake godine impresioniraju članove komisije pred kojom je i ove godine težak zadatak, jer biraju najbolje od najboljih.

Kao podstrek i motivaciju za dalje usavršavanje, porodica Petrović odlučila je da odabrani tandem diplomaca daruje Rolex časovnicima, pa tako nagrada „Kruna uspeha” prevazilazi individualno priznanje i ukazuje na potencijal podrške mladim stručnjacima iz svih oblasti, ali i na simboličan načinpodstiče razvoj društvene svesti o budućnosti uspešnije i perspektivnije Srbije.

Informacije o konkursu:

Kandidati treba da dostave sledeća dokumenta:
• Detaljnu biografiju
• Fotokopiju diplome i overenu potvrdufakulteta o završenim studijama
• Fotografiju novijeg datuma

Svoje prijave možete lično predati ili ih poslati poštom na adresu Koče Kapetana 47, Beograd, agencija HAVAS.

Sve dodatne informacije moguće je dobiti putem mejla krunauspeha@havas.rs, telefona 011/367-47-72 svakog radnog dana od 12 do 16 časova ili na sajtu krunauspeha.rs.

Konkurs je otvoren do 22. novembra.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: