Da li ste se prijavili na Program stipendiranja studenata?

Ostalo je još malo vremena da se prijavite za Program stipendiranja studenata beogradskog univerziteta - proleće 2016. Ne propustite jedinstvenu priliku da ovog proleća pohađate kurs jednog od 10 stranih jezika u ponudi, kao i neku od 14 jezičkih radionica i specijalizovanih seminara.

Program stipendiranja studenata – proleće 2016. osmišljen je tako da zainteresovanim studentima beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola omogući pohađanje PREMIUM kurseva stranih jezika, jezičkih radionica i specijalizovanih seminara, uz izdavanje i overu zvaničnih uverenja i sertifikata. Pravo na konkurisanje imaju studenti koji do sada nisu koristili ovaj vid stipendije u prethodnim Programima stipendiranja studenata.

Program počinje u prvoj polovini marta 2016. i traje 3 meseca. Pohađanje kursa stranog jezika je obavezno, dok su radionice i seminari fakultativni. Nastava će se održavati radnim danima (u popodnevnim i večernjim terminima) i vikendom (u dnevnim terminima).

Ukoliko se jo[ uvek niste prijavili sve detaljne informacije o programu, uslovima i načinu prijaviljivanja možete pročitati na: www.stipendijezastudente.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: