„BG Samit mladih“

Kancelarija za mlade i saradnju sa udruženjima grada Beograda poziva vas na događaj „Samit mladih“ u Beogradu 15. novembra u hotelu Crowne Plaza.
„Samit mladih“ okuplja mlade koji će uz podršku predavača, predstavnika političkog, javnog i akademskog života, analizirati sadašnjost i okruženje u kojem živimo, i predvideti šta je ono što je potrebno kako bi se budućnost što bolje oblikovala po željama mladih.
U okviru „Samita mladih“, organizovana su predavanja, panel diskusije i radionice koje će omogućiti razmenu iskustva. Tokom predavanja će studentima biti pružen širok spektar informacija koje će im pomoći u daljem radu i razvoju njihovih ideja, kao i smernice za realizaciju istih. Sesije i panel diskusije fokusirane su na mlade i politiku, odnosno na pitanja kako učiniti politiku interesantnom i uticati na veće političko učešće mladih ljudi. Neko od tema o kojima će se debatovati su nezaposlenost mladih i kako je prevazići, neusklađenost obrazovnog sistema sa potrebama tržišta rada, unapređenje i mogućnosti prekogranične saradnje, evropska kriza i slično. U toku panel diskusija koje se budu vodile učesnici će moći da postave razna pitanja, kao i da pruže razne sugestije i kritike panelistima.
Učesnici „Samita mladih“ ste svi vi mladi, budući društveni lideri, pokretači ideja, predstavnici omladinskog sektora, civilnog društva i podmladaka političkih partija, koji posedujete energiju i strast neophodnu da naše društvo učinimo boljim.
„Samit mladih“ će biti održan u nedelju, 15. novembra 2015. godine u Beogradu, u hotelu Crowne Plaza, Vladimira Popovica 10.
Pratite nas jer uskoro slede detaljnije informacije o kompletnoj agendi…
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: