Praksa u Fondu Evropski poslovi

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Novom Sadu i Fond "Evropski poslovi" Autonomne pokrajine Vojvodine otvorili su poziv za radnu praksu studenata Univerziteta u Novom Sadu, od oktobra 2015. godine do maja 2016. godine. Konkurs je otvoren do 15. septembra.

Radna praksa ima za cilj da studente neposredno upozna sa radom Fonda „Evropski poslovi“ AP Vojvodine i omogući im da steknu uvid u proces evropeizacije i uvođenja evropskih standarda u našoj zemlji, kao i da formira krug stučnjaka osposobljenih za izradu i implementaciju evropskih projekata.

Traženi profili su: jedan učesnik sa Pravnog fakulteta, dva sa Prirodno-matematičkog fakulteta, smer zaštite životne sredine, jedan sa Poljoprivrednog fakulteta i jedan sa Ekonomskog fakulteta.

Za program prakse mogu da se prijave studenti i studentkinje Univerziteta u Novom Sadu koji su na završnoj godini osnovnih studija, apsolventi ili studenti magistarskih, odnosno master studija u školskoj 2014/15. godini.

Stažisti i stažistkinje će imati obavezu da u okviru prakse izvršavaju određene zadatke, u trajanju od najmanje 15 časova nedeljno. Rad svakog stažiste će pratiti odabrani mentor.

Formular za prijavu može se pronaći na sajtu Centra za razvoj karijere Univerziteta u Novom Sadu.

Uz popunjen elektronski prijavni formular potrebno je pripremiti i radnu biografiju na srpskom i engleskom jeziku, obe verzije sa fotografijom u boji, kao i skeniranu potvrdu fakulteta o trenutnom statusu kandidata ili skeniranu prvu i poslednju stranu indeksa, odnosno stranicu gde je overen poslednji semestar.

Za uspešno obavljenu radnu praksu učesnicima Programa izdaje se sertifikat koji zajednički izdaju Univerzitet i Fond.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Atlantic Grupa otvara konkursza plaćenu letnju praksu u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji. Praksa je namenjena studentima završnih godina i organizuje se u sledećim područjima: Zagreb (Prodaja & IT) Beograd (IT) Ljubljana (HR & Pravni... Pročitajte više »»
  • Akademija 28 (Đuro Salaj AD) raspisuje konkurs za Kreativne volontere zainteresovane za sticanje praktičnih znanja iz oblasti organizacije i promovisanja različitih vrsta kulturnih događanja (muzika, film, pozorište, izložbe) i pratećih... Pročitajte više »»
  • Namenjen je studentima svih obrazovnih profila, starosti od 18 do 26 godina, koji imaju želju da se upoznaju sa startap svetom, procesom kreiranja inovacija, kao i da upoznaju svoje kolege i koleginice sa drugih fakulteta. Studenti podeljeni u 10... Pročitajte više »»
  • Učešće u programu omogućiće polaznicima da sagledaju širu sliku i da kroz predavanja i radionice upoznaju ne samo sa funkcijama HR-a, već i celokupnim biznis okruženjem. Mladi će imati priliku da čuju više o HR procesima kroz konkretne... Pročitajte više »»
  • Top Talent Program kompanija msg global solutions & msgNETCONOMY je namenjen studentima i diplomcima koji žele da se usavršavaju i grade svoju karijeru kroz učešće u izazovnim projektima, u različitim okruženjima i kulturama. Naš program... Pročitajte više »»