Inlingua Galindo Beograd

Škola stranih jezika Inlingua Galindo Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija učenja.

Škola Inlingua Galindo Beograd nudi kurseve stranih jezika u grupama, kao i individualnu i poluindividualnu nastavu. Škola nudi i mogućnost pohađanja kurseva stranih jezika u inostranstvu.

Inlingua Galindo radi po metodi međunarodnog lanca inlingua international, koji predstavlja najveću globalnu mrežu za učenje stranih jezika. Inlingua international radi u 300 centara, u više od 30 zemalja, na 5 kontinenata. Karakteriše je jedinstveni inlingua metod.

Tematika, način učenja, termini i broj časova – sve su to bitne činjenice prilikom izbora kursa stranog jezika. Inlingua Galindo škola se maksimalno prilagođava potrebama korisnika i nudi nekoliko tipova kurseva stranih jezika, u zavisnosti od toga da li je polaznicima jezik potreban za svakodnevnu komunikaciju, za usko definisanu oblast poslovanja, za dalje školovanje, ili neku drugu namenu.

U ponudi su kursevi sledećih jezika: engleskog, nemačkog, italijanskog, španskog, slovenačkog, ruskog, srpskog…

Po završenom tečaju polaznici dobijaju sertifikat/diplomu sa ocenom.

Inlingua Galindo nudi osim kurseva za odrasle i kurseve za osnovce, srednjoškolce i preduzeća.

Škola Inlingua Galindo nalazi se na nekoliko lokacija u gradu:

Inlingua Galindo Novi Beograd – Sava Centar
Adresa: Milentija Popovića 9, Novi Beograd
Tel. 011 3114 568, 2145 929
e-mail: beograd@inlingua.com

Inlingua Galindo Voždovac
Adresa: Vitanovačka 42
Tel. 011 2493 029, 3975 078
e-mail: vozdovac@galindo.co.rs

Inlingua Galindo Zvezdara
Adresa: Vranjska 21
Tel. 011 2451 399, 2410 372
e-mail: zvezdara@galindo.co.rs

Inlingua Galindo Banovo Brdo
Adresa: Požeška 58/8
Tel. 011 3573 091, 3114 568
e-mail: banovo.brdo@inlingua-beograd.com

Inlingua Galindo Novi Beograd – Blok 63
Adresa: Gandijeva 76a
Tel. 011 2281 621
e-mail: blok63@galindo.co.rs

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
  • Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»
  • Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»
  • Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 3 godine zaredom dobitnik priznanja GOLD Member... Pročitajte više »»
  • Edukativni centar Bejza je škola stranih jezika, računara i umetnosti. Nalazi se u centru Beograda, u ulici Kosovska 39 na 3. spratu. Škola je moderno opremljena, sa velikim učionicama, multimedijalnom podrškom, profesionalnim predavačima,... Pročitajte više »»