Cambridge centar Beograd

Svojim iskustvom i predanim radom CAMBRIDGE CENTAR BEOGRAD vam garantuje brz i kvalitetan napredak u učenju stranih jezika.

CAMBRIDGE CENTAR BEOGRAD čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom, predanošću, orijentacijom na polaznika i entuzijazmom, nastoje da stvore prijatnu radnu atmosferu  svojim polaznicima, te im na taj način olakšaju i ubrzaju proces učenja i usavršavanja znanja stranih jezika. Učenjem stranih jezika naši polaznici potvrđuju svoje lične i profesionalne kvalitete.

Predavači stranih jezika su diplomirani profesori, koji se redovno obučavaju na in-house treninzima, kao i na stručnim seminarima u Srbiji i inostranstvu.

Mi razumemo da je za vas znanje stranog jezika alat, a ne smisao želite da komunicirate na poslu, putovanjima i druženjima.

Svojim iskustvom i predanim radom CAMBRIDGE CENTAR BEOGRAD vam garantuje brz i kvalitetan napredak u učenju stranih jezika.

  
 Adresa: Despota Stefana 22, Beograd
 Telefoni: 011/ 33 74 058, 065 33 74 058
 e-mail: info@cambridge.rs
  
  
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
  • Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»
  • Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»
  • Škola stranih jezika Inlingua Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija... Pročitajte više »»
  • Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 3 godine zaredom dobitnik priznanja GOLD Member... Pročitajte više »»