Cambridge Academy Beograd

Centar za strane jezike Cambridge Academy je škola sa višegodišnjim iskustvom. Nastava, menadžment, prostor i administrativne usluge su u skladu sa evropskim standardima koji promovišu i garantuju kvalitet.

Cambridge Academy Beograd čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom, predanošću, orijentacijom na polaznika i entuzijazmom, nastoji da stvori prijatnu radnu atmosferu svojim polaznicima, te im na taj način olakša i ubrza proces učenja i usavršavanja znanja stranih jezika. Učenjem stranih jezika polaznici Cambridge Academy Beograd potvrđuju svoje lične i profesionalne kvalitete.

Predavači stranih jezika su diplomirani profesori, koji se redovno obučavaju na in-house treninzima, kao i na stručnim seminarima u Srbiji i inostranstvu. Škola je smeštena na više lokacija u gradu i raspolaže odličnim pogodnostima kao što su komforne učionice, višenamenski hol, biblioteka, kompjuterska i audio-vizuelna oprema.

Cambridge Academy Beograd ide u korak sa vremenom, sa tendencijom ka novinama u nastavi i svim segmentima procesa učenja stranih jezika. Konverzacija je osnovni metod učenja i polaznici kurseva mogu vrlo brzo da koriste stečeno znanje u stvarnom životu.

Profesori se trude da razviju motivaciju polaznika za učenje jezika. Njihov zadatak je da polaznike nauče da govore strane jezike, kao i da posebnim nastavnim metodama probude kod njih želju da savladaju novo gradivo, te da na taj način vreme provedeno u ovoj školi učine prijatnim. Polaznicima se nude najsavremeniji programi i metode koji postavljaju zahtev za neprekidnim usavršavanjem nastavnih kadrova. Predavači u Cambridge Academy su profesionalni, dinamični i izuzetno posvećeni svom poslu. Koriste isključivo materijale stranih izdavačkih kuća, kao i najsavremenije audio i video materijale.

Rad u malim grupama obezbeđuje maksimalnu posvećenost predavača svakom učeniku i aktivno učestvovanje svih prisutnih na času. Nastava se organizuje za sve uzraste – predškolski, školski, srednjoškolski, kao i za odrasle. Radi lakšeg utvrdjivanja nivoa znanja polaznika organizuju se ulazna testiranja.

Fleksibilni termini održavanja nastave i mogućnost dogovora, kao i upis koji traje tokom cele školske godine, olakšavaju polaznicima da ostvare svoj cilj i osposobe se za uspešnu komunikaciju na stranom jeziku.

Cambridge Academy Beograd nudi kurseve engleskog, nemačkog, španskog, francuskog, italijanskog i srpskog jezika za strance.

Cambridge Academy Beograd – lokacije:

Adresa: Generala Ljubomira Milića 8, naselje Stepa Stepanović
Tel. 065 3960 571, 069 3960 577
e-mail:cam_academy@yahoo.com

Adresa: Braće Jerković 185a
Tel. 011 3960 577, 069 3960 570
e-mail:cam_academy@yahoo.com

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»
  • Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»
  • Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»
  • Škola stranih jezika Inlingua Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija... Pročitajte više »»
  • Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 3 godine zaredom dobitnik priznanja GOLD Member... Pročitajte više »»