Economic student summit THINK BIG

Studentska organizacija Grupa za SPEKOF od 29. do 31. oktobra organizuju međunarodni Ekonomski studetnski samit pod sloganom „Think Big“. Samit se organizuje uz podršku Privredne komore Srbije dok je generalni pokrovitelj Samita Vojvođanska banka. Cilj Samita je okupljanje studenata, iz zemlje i regiona, cenjenih predavača i panelista radi razmene njihovog znanja i iskustva,kao i razvoj novih ideja i pokretanje preduzetničkog duha.

Samitu će prisustvovati 250 delegata iz Srbije,ali i iz Ujedinjenog Kraljevstva, Rumunije, Bugarske, Hrvatske, Grčke, Kameruna, Crne Gore, Indije, Pakistana, Rusije, Bosne i Hercegovine, Nemačke.

Osim delegata i predavača učešće na Samitu će uzeti predstavnici privrednih komora iz okruženja, predstavnici ambasada i diplomatskog kora i kompanija.

Ideja jeste da delegati čuju iskustva i mišljenja predavača,ali i svojih kolega i iz njih izvuku ono najbolje.

Tokom tri dana održavanja Samita biće organizovana različita predavanja,panel diskusije,takmičenja u izradi studija slučaja i radionice.

Misija projekta je razvoj i podsticanje komunikacije i saradnje između studenata u regionu i jačanje njihovih veza radi postizanja zajednčikih ciljeva i delovanja u istom pravcu.

Vizija projekta je spajanje studenata ekonomije u regionu u jednu regionalnu mrežu.

Prijave za Samit još uvek traju i na linku http://goo.gl/forms/qHc9eWlfYP možete popuniti prijavu.

Više informacija možete dobiti na zvaničnaoj stranica Samitahttps://www.facebook.com/spekof.ess

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: