V – energy

V-ENERGY je tu da Vam pruži prakticna znanja iz oblasti profesionalne, zakonske i interne regulative u kojima smo specijalizovani, relevantna i primenljiva u balkanskom poslovnom okruženju, znanja koja će od Vas i Vaših zaposlenih stvoriti prave stručnjake a Vaše firme učiniti najuspešnijim.

Originalna obuka iz knjigovodstva!

Uspesan privredni subjekt na celu sa sposobnim direktorom znanjem se bore za ostvarivanje sto vece dobiti.

Naša konkurentska prednost je ORIGINALNA OBUKA koja prvo pocinje gradiva koje je uskladjeno sa najnovijom profesionalnom, zakonskom i internom regulativom, zatim JASNIM, DETALJNO OBJASNJENIM SVAKIM primerom koji svi postoji u pisanoj formi i u formi VIDEO MATERIJALA (700h) pa preko koriscenja svih knjigovodstvenih racunarskih programa,  sve do   racunovodja (vlasnika knjigovodstvenih agencija) prakticara iz različitih oblasti ekonomije i biznisa, sa bogatim praktičnim iskustvom.

Sigurnost, Apsolutna kontrola nad poslom, Profesionalnost, Kvalitet, Relevantnost, Razumljivost, Interaktivnost i sve to u sklopu originalne obuke u odredjenom vremenskom periodu i saradnje na dugi rok su GLAVNI principi rada firme V-ENERGY za konstantno usavršavanje 100% prakticnog racunovodstva i knjigovodstva u ISKLJUCIVO u skladu sa profesionalnom, zakonskom i internom regulativom.

Naši predavači su racunovodje fantasticno potkovane AKTUELNOM ( UP-TO-DATE ) profesionalnom, zakonskom i internom regulativom iz različitih oblasti ekonomije !

Njihovo bogato iskustvo u racunovodstvenim poslovima, upravnim odborima, nastavi, čine da su predavanja ORIGINALNA sa 100% praktičnom dokumentacijom iz zivota malih, srednjih i velikih preduzeca, sa mnoštvom primera koji su prebaceni u formu video-materijala (700h), simulacija i ostalih vidova interaktivne nastave i pet originalnih prkasi (godisnje poslovanje za pet razlicitih poslovnih analiza). Za pojedine teme su angažovani i saradnici vlasnici izuzetno uspesnih racunovodstvenih agencija koji su prosli sve poreske kontrole, koji daju dopunsku vrednost navedenim kursevima.

Kursevi se po pravilu održavaju u prostorijama firme V-ENERGY.Nastava se odvija u klimatizovanim ucionicama i opremljenim računarima (svaki polaznik ima svoj racunar) bitnim elementima za kvalitetno izvođenje nastave uz osvezenja.

Preduzeća i polaznici sami obezbeđuju hotelski smeštaj ukoliko im je potreban.

Adresa: Salvadora Aljendea 16, Beograd 11000
Telefoni: 011/208-6509; 069/168-28-76; 063/32-90-97
e-mail: venergy@sezampro.rs
www: http://www.v-energy.com
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Eduka Centar je visokospecijalizovana ustanova čija je primarna delatnost edukacija i organizacija aktivnosti vezanih za lično i poslovno usavršavanje. Poslovni trening centar - organizuje obuke iz oblasti: menadžment, marketing, PR, finansije,... Pročitajte više »»
  • Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog... Pročitajte više »»
  • Škola video novinarstva je namenjena svima koji žele da steknu i usavrše veštine i znanja neophodna za posao u televizijskoj, produkciji video i multimedijalnih sadržaja. Jedinstven program obuhvata: video sinopsis, televizijsko izveštavanje,... Pročitajte više »»
  • Programi POSLOVNIH VEŠTINA odvijaju se pod pokroviteljstvom Obrazovnog Centra EQUILIBRIO. Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost svih predavača, savremeno opremljene i klimatizovane učionice samo su neki od razloga da se odlučite... Pročitajte više »»
  • Otvoreni univerzitet Subotica je lider u oblastima (ne)formalnog obrazovanja i manifestacione kulture u Srbiji, koji već preko pola veka, sa velikim uspehom, promoviše i... Pročitajte više »»