Euro Quality Group

Euroquality Group je najstarija konsultantska kompanija u Srbiji koju čine eksperti visokog profesionalnog nivoa.

Euroquality Group je najstarija konsultantska kompanija u Srbiji koju čine eksperti visokog profesionalnog nivoa. Sarađujemo i povezani smo sa konsultantima i trenerima iz V.Britanije, Italije, Grčke, Kanade i Izraela, čime obezbeđujemo visok nivo stručnosti i kompetentnosti i značajne prednosti za klijente.

članovi smo CQI Instituta iz Londona, a u bliskim poslovnim kontaktima smo sa mnogim svetskim konsultantskim kućama i trening centrima, kao što su Nigel Bauer & Associates, ABC Environs Ltd., Excel Partnership iz Velike Britanije.

Stručni kadrovi, stečeno iskustvo, praćenje savremenih tehnologija i stalno usavršavanje garancija su kvaliteta i pouzdanosti poslovanja Euroquality Group.

Naš cilj je da polaznicima naših kurseva omogućimo praćenje najnovijih svetskih trendova u razvoju poslovnih veština i primeni različitih oblasti menadžmenta.

U kooperaciji sa renomiranim firmama iz Evrope do sada smo održali više stotina IRCA registrovanih kurseva za eksterne i interne ocenjivače QMS, EMS, HACCP, FSMS OH&S, ISMS sa preko 7000 izdatih sertifikata; više od 800 eksternih ocenjivača sistema kvaliteta ISO 9001 iz Srbije, Makedonije, Crne Gore, BiH, Velike Britanije, Nemačke, Grčke i Izraela i preko 4800 zaposlenih u raznim kompanijama koji su uspešno završili različite in house kurseve.

EUROQUALITY GROUP organizuje i preko 40 različitih kurseva i seminara kao javne ili  in-house verzije o čemu detalje možete naći na našem Web sajtu www.euroquality.rs

Kod nas su svoju kompetentnost i sertifikate priznate na nivou celoga sveta, stekli i stiču članovi vodećih nacionalnih i međunarodnih sertifikacionih tela i privrednih organizacija koje deluju u regionu:

JUQS, INSTITUT ZA STANDARDIZACIJU SRBIJE, PAN CERT, AQA, EVROCERT, KVALITET NIŠ , TÃœV SAVA, TÃœV NORD, SGS, DAS CERTIFICATION, RONET, IFC Međunarodna finansijska korporacija, LLOYD’S REGISTER, AGROBANKA, SRPSKA BANKA, PROZONE, INSTITUT ZA STANDARDIZACIJU CRNE GORE, GEMAX, NIS- RAFINERIJA NOVI SAD, MDS BEOGRAD, ITM BEOGRAD, NELT BEOGRAD i još preko 500 organizacija.

On-line obuka nova usluga

Euroquality On-line obuka ima za cilj da Vam, primenom najnovijih Internet tehnologija, omogući dobijanje potrebnih znanja i pripremu i testiranje za dobijanje potrebnih sertifikata o kompetentnosti u oblastima upravljanja menadžment sistemima.

Koncepcijom EuroQuality Group On-line obuke obezbedjuje se da korisnici naših on-line kurseva mogu učiti sopstvenim tempom sa posla, od kuće ili sa bilo kog mesta gde imaju Internet konekciju. Testiranjem i učenjem na Internetu uštedećete sebi vreme i novac.
Interna provera QMS
ISO 9001:2008 Izmene
Kako primeniti HACCP sistem

Adresa: Dr. Agostina Neta 54 , Beograd
Telefoni: 011/ 428 1771; 063/ 303 131
e-mail: office@euroquality.rs
www: www.euroquality.rs
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

  • Eduka Centar je visokospecijalizovana ustanova čija je primarna delatnost edukacija i organizacija aktivnosti vezanih za lično i poslovno usavršavanje. Poslovni trening centar - organizuje obuke iz oblasti: menadžment, marketing, PR, finansije,... Pročitajte više »»
  • Academia Educativa je specijalizovana ustanova za obrazovanje odraslih i ostalo obrazovanje, čija je uloga i zadatak da u ciklusu permanentnog obrazovanja zadovoljava specifične društvene potrebe razvojnog i funkcionalnog, bazičnog i dopunskog... Pročitajte više »»
  • Škola video novinarstva je namenjena svima koji žele da steknu i usavrše veštine i znanja neophodna za posao u televizijskoj, produkciji video i multimedijalnih sadržaja. Jedinstven program obuhvata: video sinopsis, televizijsko izveštavanje,... Pročitajte više »»
  • Programi POSLOVNIH VEŠTINA odvijaju se pod pokroviteljstvom Obrazovnog Centra EQUILIBRIO. Široka ponuda različitih kurseva, visoka stručnost svih predavača, savremeno opremljene i klimatizovane učionice samo su neki od razloga da se odlučite... Pročitajte više »»
  • Otvoreni univerzitet Subotica je lider u oblastima (ne)formalnog obrazovanja i manifestacione kulture u Srbiji, koji već preko pola veka, sa velikim uspehom, promoviše i... Pročitajte više »»