U pravi čas sa… direktorom kompanije Majkrosoft u Srbiji

Pozivaju se studenti Univerziteta u Beogradu na onlajn događaj, u sklopu novog programa pod nazivom "U pravi čas sa..." u organizaciji Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata.
majkrosoft

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu će sa zadovoljstvom ugostiti direktora kompanije Majkrosoft u Srbiji, gospodina Milana Gospića, alumnistu Univerziteta u Beogradu.

Po obrazovanju diplomirani inženjer telekomunikacija, Milan Gospić ima više od 20 godina iskustva u radu u internacionalnim kompanijama i preko deceniju uspešnog rada na predvođenju međunarodnih timova. Kao direktor za Srbiju,  zadužen je za strateški razvoj kompanije i blisku saradnju sa domaćim klijentima i partnerima, i odgovoran je za podršku digitalnoj transformaciji u zemlji, koja je prioritet kompanije Microsoft na lokalnom tržištu.

Gost radionice “U pravi ćas sa…” govoriće sa studentima o svom karijernom putu, prvim karijernim dilemama, težim karijernim odlukama na početku profesionalnog puta, svojim uzorima itd. Daće studentima i svoje savete kako da se tokom studija izdvoje i kako da se pripreme za sledeći stepenik u karijeri.  Biće reči i o kompaniji Majkrosoft, mogućnostima koje ona pruža talentima, idealnom profilu kandidata, strukturi zaposlenih, ali i o tome kako izgleda jedan tipičan radni dan na pozicija direktora.

Trajanje: planirano trajanje događaja je 60 minuta.

Vreme: utorak, 22. juna u 14.00 časova.

Mesto: Onlajn okruženje, platforma MS Teams.

Prijavljivanje: putem ovog linka.  

Program “U pravi čas sa…” zamišljen je sa idejom da studentima Univerziteta u Beogradu ponudi pravovremene informacije o različitim oblastima poslovnog života i različitim karijernim putevima uspešnih alumnista Univerziteta u Beogradu. Gosti Centra za razvoj karijere i savetovanje biće poslovni ljudi prestižnih karijera, zaposleni na rukovodećim mestima u različitim organizacijama, spremni da podele svoje iskustvo i daju karijerne savete studentima, i na taj način im pomognu da se bolje profesionalno orijentišu, definišu naredne karijerne korake i donesu karijerne odluke zasnovane na valjanim i konkretnim informacijama i smernicama.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: