Nova studentska kartica – SMO popust kartica

SMO KARTICA nastala je sa ciljem da uštedi studentima i srednjoškolcima novac i eliminiše jedan od najčešćih problema sa kojima se studenti u Srbiji suočavaju.

SMO popust kartica obezbeđuje svojim vlasnicima pogodnosti u različitim kategorijama usluga, kao što su: škole stranih jezika, auto škole, kafići, restorani, baloni za fudbal, teretane, sportski centri, saloni lepote…

Ova karitca je proizvod SMO ORGANIZACIJE čiji je osnovni cilj pospešivanje i poboljšanje studentskog i srednjoškolskog standarda i društvenog života uopšte putem raznih projekata.

Zašto baš SMO popust kartica?

SMO kartica je nova na tržištu studentskih kartica i kao takva željna je dokazivanja svog kvaliteta i povećanja asortimana popusta, pri čemu je cena učlanjenja prilagođena studentskoj populaciji i iznosi samo 499 dinara na godišnjem nivou. Kartica je namenjena isključivo studentima i srednjoškolcima.

Popuste koje možete ostvariti kao vlasnici SMO kartice možete pronaći na sajtu www.smo.rs. Na sajtu možete pronaći brojne popuste iz najrazličitijih kategorija koji vam mogu olakšati studentski život.

SMO karticu lako je poručiti preko sajta i sve što je potrebno jeste da pratite detaljno video uputstvo. Više informacija o prijavi za SMO karticu možete pronaći na linku http://smo.rs/online-prijava/. Ukoliko ne želite da poručite karticu on-line, možete je izvaditi i na nekom od prodajnih mesta SMO organizacije.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: