Deveta Technology ‘n’ Trends konferencija

Studentski inovacioni centar Elektronskog fakulteta (SICEF) organizuje devetu po redu konferenciju Technology ’n’ Trends (T’n’T).
Technology ’n’ Trends

Technology ’n’ Trends je višednevna konferencija, organizovana kao serija predavanja i radionica o aktuelnim temama u oblasti tehnike, tokom kojih će kompanije učesnice, lideri modernih tehnologija, predstaviti svoj način poslovanja i oblasti kojima se bave. Sva predavanja su otvorena za sve zainteresovane i besplatna su.

Konferencija će se održati 15. i 16. aprila putem Hopin platforme. Očekuje se prisustvo nekoliko stotina učesnika, pretežno studenata Elektronskog i Prirodno-matematičkog fakulteta u Nišu, kao i maturante koji su zainteresovani da pohađaju tehničke fakultete. Kako je ove godine konferencija online, očekuje se prisustvo velikog broja učesnika i iz ostatka Srbije.

SICEF želi da studente upozna sa dve aktuelne grane IT industrije koje su u današnje vreme dobro plaćene i čiji su stručnjaci veoma traženi.

Ovogodišnja konferencija Technology ’n’ Trends biće posvećena upravo tim oblastima:

  • Web development – razvoj web aplikacija i
  • Game developmentrazvoj igrica

“Na ovogodišnjoj T’n’T konferenciji prvog dana možete očekivati skup predavanja vezanih za web tehnologije koje neposredno koristimo svakog dana kao i one tehnologije koje ćemo tek koristiti u bliskoj budućnosti, dok ćete drugog dana čuti iz ličnih iskustava predavača kako se razvijaju igrice koje sada broje više miliona korisnika i šta je neophodno da neka igrica dostigne takav uspeh.” – izjavio je Miodrag Janić, predsednik studentske organizacije SICEF.

Technology ’n’ Trends

Kompanije koje su podržale ovogodišnju konferenciju su: Diligent, Better Collective, Product Hive, Ingsoftware, RCMT IT Europe, Mad Head Games i Mad Duck Code. Kao i prijatelji događaja Elektronski fakultet Univerziteta u Nišu, Naučno-tehnološki park Niš i No Limit Hub.

SICEF je mlada studentska organizacija, koju su osnovali i vode studenti Elektronskog fakulteta u Nišu. Osnovan je krajem 2011. u okviru Studentskog parlamenta Elektronskog fakulteta, a početkom 2012. registrovan je kao nezavisna studentska organizacija. Organizovanjem brojnih konferencija, na kojima predavanja drže predstavnici kompanija, SICEF dodatno obrazuje studente, približava ih kompanijama i na taj način stvara i jača mrežu kvalitetnih i ambicioznih ljudi.

Više informacija o konferenciji kao i formular za prijavu možete naći na ovom linku.

SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije: