Webit Academy

Webit akademiju čini grupa mladih profesionalaca okupljena oko jedne ideje, a to je da ono što rade, rade najbolje što umeju i sa puno požrtvovanosti i predanosti detaljima.

Webit je i studio za izradu web rešenja pojačani sa marketinškom agencijom koja će vam pruziti znanja koja vam ostali slični programi ne nude.

Cilj je da pruže kvalitetnu, praktičnu i revolucionarnu edukaciju. Pod revolucionarnom edukacijom smatra se da će polaznici po prvi put moći da biraju znanja koja su im potrebna – izborom kurseva kojima žele da steknu nova ili unapre postojeća znanja.

Ono što Webit akademiju izdvaja od drugih je i to da će vam članovi tima ponuditi odgovor na najteže pitanje “kako da unovčim svoja znanja?”

Ovo je jedina IT škola koja svojim studentima nudi i biznis znanja koja ce ih spremiti za tržišnu IT utakmicu.

Glavna motivacija je kreiranje nove IT zajednice koja će znanjima stečenim u Webit akademiji promeniti izgled lokalnog tržišta i svojim klijentima pružiti uslugu koja će biti na visokom nivou.

Prostorije centra su opremljene najsavremenijim iMac računarima koji pružaju visoku pouzdanost i udobnost rada. Sala je opremljena monitorom za prezentacije i tablom.

Za studente postiji “Chill out zona” u kojoj mogu prekratiti vreme između predavanja i zabaviti se Wii igračkom konzolom. Svi studenti dobijaju na poklon USB sa podignutim serverom, tako da sa lakoćom rad mogu nastaviti kod kuće ili na drugom mestu.

WebIT tim čine mladi nagrađivani profesionalci koji imaju višegodišnjeg iskustva u IT industriji a sa druge strane nisu zaboravili kako to izgleda biti student.

Ponuda:

 • Kurs Web dizajna
 • Kurs Grafičkog dizajna
 • Kurs Web programiranja
 • Kurs CMS sistema
 • Kurs IT marketinga i SEO
 • Kurs 3D grafike
 Webit Academy
Adresa: Sremska 9/5, 11000 Beograd
Telefoni: 011/ 405-17-40
e-mail: office@webit.co.rs
www: www.webitacademy.co.rs
SHARE

Pročitajte ostale članke iz ove kategorije:

 • Škola računara IT CENTAR je prva profesionalna edukativna ustanova iz oblasti informacionih tehnologija na području Jugoistočne Srbije. Nalazi se u centru Niša, u ulici Cara Dušana br.... Pročitajte više »»
 • CET Škola računara je lider u neformalnom informatičkom obrazovanju, iza koje je više od 20 godina uspešnog rada i preko 46.500 zadovoljnih polaznika. Škola nudi obuku za rad na računaru u Beogradu, a u ponudi škole je preko 70 obuka kako... Pročitajte više »»
 • Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ je ustanova sa tradicijom od 29 godina. Posvećeni smo razvoju kroz obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija od 1985. godine...... Pročitajte više »»
 • Centar za obuku za rad na računaru, učenje stranih jezika i knjigovodstva Wizard osnovan je 10.avgusta 2007. godine. Osluškujuci potrebe korisnika i savremenih standarda edukacije, osmislili smo i prilagodili programe obuke na... Pročitajte više »»
 • Smart d.o.o. je vodeći se vizijom da postane vodeća "Problem Solving" kompanija je i postala jedna od vodećih kompanija u Srbiji specijalizovana za rešavanje IT problema i pružanje IT usluga. Naš primarni cilj je zadovoljstvo... Pročitajte više »»