Danas je 
četvrtak, april 27, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Volontiranje za studente

Volontiranje za studente

Otvorene su prijave za volontere na ISWiB-u!

Najveći studentski festival u jugoistočnoj Evropi, ISWiB – International Student Week in Belgrade, ove godine će se održati od 16. do 24. jula u glavnom gradu Srbije.

Potrebni volonteri na Beogradskom maratonu!

Jubilarni 30. Beogradski maraton održaće se 22. aprila 2017. i biće najbolji i najmasovniji u svojoj dugogodišnjoj istoriji. Već sada prijavljeni su učesnici maratonske i polumaratonske trke iz 58 zemalja sveta sa svih kontinenata. Očekujemo rekordnih 8000 učesnika, izvanrednu promociju Beograda i Srbije u svetu i značajno povećanje turističkog prometa dolaskom velikog broja samoplatežnih učesnika i gostiju iz inostranstva.

Centar za razvoj ideja traži nove članove!

Potrebni su nam mladi koji žele da budu deo kreativnog I snalažljivog tima i da učestvuju u realizaciji projekata iz oblasti ekologije, kulture I preduzetništva, kao i da budu inicijatori istih. Naši članovi imaju priliku da usavrše svoje veštine i istražuju nova znanja, steknu nova iskustva I na taj način izađu iz zone komfora kroz interne radionice, različite seminare I vršnjačku edukaciju.

Konkursna prijava za PR tim | ESN BelUPgrade

Da li se bavite grafičkim dizajnom, fotografijom ili ste IT koji se bavi uređivanjem sajtova, i voleli biste nove izazove u toj oblasti?

Festival Bolje UradiTi Sam & Handmade Market

Ako želiš da učiš, da organizuješ, da se zabaviš, da se kreativno izraziš, ovo je festival za tebe. Pozivamo te da se prijaviš i budeš deo tima „Bolje UradiTi Sam“’.

Volontiraj u Reflektor teatru!

Voliš pozorište i veruješ da ono menja svet? Želiš da volontiraš i zajedno sa nama radiš iza scena na predstavama koje postavljaju pitanja i dokumentarne su? Još uvek čitaš? Odlično, nastavi. Na dobrom smo putu!

Budi deo konferencije Umrežavanje!

Studentski parlament Visoke škole elektrotehnike i računarstva sa ponosom Vas poziva da budete deo tima na konferenciji za mlade čija je prva tema New Age u Srbiji i u svetu, pod nazivom “UMREŽAVANJE”.

Konkurs za nove članove ČitamЧиташ tima!

ČitamЧиташ tim prima nove članove. Do sada su u organizaciji festivala ČitamЧиташ učestvovali ljudi različitih zanimanja i interesovanja, ali ono što ih spaja jeste ljubav prema knjigama, entuzijazam i odlučnost da istraju u svojoj misiji. Na konkurs se može prijaviti svako ko ima jaku želju da učestvuje, uči, kreativno razmišlja i uloži svoje vreme u ovaj neprofitan projekat.

Počela sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove

Kampovi se u svetu organizuju već skoro 100 godina. Mi smo se priključili još 1990. godine i od tada je preko 6000 volontera otišlo u svet, i onda kada su nam trebale vize i kada nije bilo drugog načina da se otputuje za malo novca i na siguran način, na proveren program.

Konkurs za učesnike/ce III Međunarodnog volonterskog OZON kampa – Novi Pazar

Centar za razvojnu politiku i saradnju, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Mladi istraživači Srbije pozivaju mlade iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore da se prijave na III Međunarodni Volonterski Kamp – Humanost na dar! koji će se odrzati od 26.aprila 2017. do 06. maja 2017 u Novom Pazaru.
58,137FANOVAPRATI NAS
2,123PRATILACAPRATI NAS
639PRATILACAPRATI NAS