Danas je 
nedelja, jun 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Volontiranje za studente

Volontiranje za studente

Poziv za volontere – Oseti vajb „Music test-a”

Želiš da budeš deo energičnog tima, naučiš kako funkcioniše organizovanje jednog muzičkog festivala, prisustvuješ audicijama, polufinalnoj i finalnoj večeri takmičenja mladih izvođača, i budeš, ne samo svedok rađanja budućih zvezda,već i desna ruka poznatih izvođača?

Međunarodni samit za mlade u Beogradu – Potrebni volonteri!

Želiš da znaš kako izgleda organizovati međunarodni samit iz prve ruke? Imao/la si već slična iskustva? Prilika da budeš na istom mestu sa još 150 fenomenalnih, mladih ljudi iz 18 zemalja sveta ti zvuči sjajno? Govoriš engleski, komunikativnost ti je jača strana, za sebe bi rekao/la da si odgovorna i dobro organizovana osoba?

Studenti devet dana pod šatorima na Velikom ratnom ostrvu

Na Velikom ratnom ostrvu od 14. do 22. avgusta biće organizovan deveti studentski eko kamp „Sačuvajmo Dunav“. Na konkurs mogu da se prijave svi studenti iz Srbije, bilo sa državnih ili privatnih fakulteta.

Udruženje Uvek sa decom – Poziv za volontere

Sa misijom da deca obolela od raka imaju najbolju negu i pažnju, kao i da se pruži podrška njihovim porodicama, lekari Dečijeg odeljenja Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije, u saradnji sa roditeljima dece koja su obolela od raka, osnovali su 1991. godine udruženje „Uvek sa decom“. Na Institutu se leče deca iz cele Srbije, Republike Srpske i Crne Gore. Iako je ukupan broj dece obolele od raka samo delić broja obolelih kod odraslih, ovakve bolesti su kao uzrok smrtnosti dece na drugom mes

Poziv za volontere

Želiš da unaprediš svoja znanja iz oblasti fotografije, novinarstva ili odnosa sa javnošću, montaže, produkcije, istorije umetnosti ili inženjeringa?

Konkurs za volontere na festivalu “Uhvati film”

Konkurs za volontere na 15. Međunarodnom Filmkom festivalu „Uhvati sa mnom ovaj dan/ Uhvati film“ otvoren je do 15. jula 2017. godine.

Potrebni volonteri/volonterke za rad u Centru “Jaki mladi”

Fondacija SOS Dečija sela Srbija u okviru projekta „Jaki mladi – održiva socijalna inkluzija i ekonomska podrška mladima u riziku” traži volontere/volonterke, zainteresovane mlade ljude, diplomirane ili studente završnih godina studija humanističkih i društvenih nauka. Volonteri su potrebni za rad u Centru “Jaki mladi”, u Beogradu.

Japanizam 2017 – Prijave za volontiranje

Približava se i ovaj jubilarni deseti Japanizam, a kao što svi znamo konvencija ne može da se sprovede u delo bez volontera. Dakle, došlo je vreme da se polako prijavljujete i svojim radom doprinesete manifestaciji.

Konkurs za volontere – Svetski kup – Kajakaški savez Srbije

Kajakaški savez Srbije u junu ove godine organizuje dva velika međunarodna takmičenja: seniorski Svetski kup koji se održava od 02. do 04. juna i Prvenstvo Evrope za juniore i mlađe seniore koje će se od 22. do 25. juna održati na Adi Ciganliji.

Konkurs za prijem novih clanova Kluba za UN Pravnog fakulteta

Pozivamo sve ambiciozne, kreativne i vredne studente, pune entuzijazma, koje zanimaju međunarodno pravo, diplomatija, međunarodni odnosi i Ujedinjene nacije da pošalju svoju biografiju na našu mejl adresu prijemclanova.un.pf@gmail.com
58,095FANOVAPRATI NAS
2,120PRATILACAPRATI NAS
648PRATILACAPRATI NAS