Danas je 
petak, mart 24, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Volontiranje za studente

Volontiranje za studente

Budi deo konferencije Umrežavanje!

Studentski parlament Visoke škole elektrotehnike i računarstva sa ponosom Vas poziva da budete deo tima na konferenciji za mlade čija je prva tema New Age u Srbiji i u svetu, pod nazivom “UMREŽAVANJE”.

Konkurs za nove članove ČitamЧиташ tima!

ČitamЧиташ tim prima nove članove. Do sada su u organizaciji festivala ČitamЧиташ učestvovali ljudi različitih zanimanja i interesovanja, ali ono što ih spaja jeste ljubav prema knjigama, entuzijazam i odlučnost da istraju u svojoj misiji. Na konkurs se može prijaviti svako ko ima jaku želju da učestvuje, uči, kreativno razmišlja i uloži svoje vreme u ovaj neprofitan projekat.

Počela sezona prijavljivanja na međunarodne volonterske kampove

Kampovi se u svetu organizuju već skoro 100 godina. Mi smo se priključili još 1990. godine i od tada je preko 6000 volontera otišlo u svet, i onda kada su nam trebale vize i kada nije bilo drugog načina da se otputuje za malo novca i na siguran način, na proveren program.

Konkurs za učesnike/ce III Međunarodnog volonterskog OZON kampa – Novi Pazar

Centar za razvojnu politiku i saradnju, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Mladi istraživači Srbije pozivaju mlade iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, i Crne Gore da se prijave na III Međunarodni Volonterski Kamp – Humanost na dar! koji će se odrzati od 26.aprila 2017. do 06. maja 2017 u Novom Pazaru.

Volontiranje u Komori italijansko-srpskih privrednika

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Komorom italijano-srpskih privrednika poziva studente Ekonomskog, FON-a, FPN-a, Filološkog i Pravnog fakulteta da se prijave za volontiranje u okviru komercijalnih poslova i marketinga. Prijavljivanje traje do 26.marta a volontiranje počinje u aprilu.

Fond B92: Konkurs za volontere praktičare

Fondacija Fond B92 raspisala je konkurs za volontere praktičare za rad na aktivnostima u okviru različitih projekta koje realizuje.

Poziv za volontere – Festival internacionalnog studentskog teatra

 Ako si mlada osoba (do 30 godina) i interesuje te pozorište, umetnost i kultura, otvoren/a si za nova iskustva, željan znanja i poznanstva, bez...

Srbija u pokretu – Poziv za osnivanje klubova

Udruženje građana Srbija u poketu otvara novi ciklus osnivanja klubova.

Konkurs za volontere na 64. Martovskom festivalu

Dom omladine Beograda poziva sve zainteresovane studente završnih godina fakulteta umetnosti, produkcije, organizacionih nauka, novinarstva, medija i komunikacija da volontiraju kao saradnici na 64. Martovskom festivalu – Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma.

Konkurs – SOFA za nove članove tima

SOFA otvara konkurs za nove pozicije u svom druženju. SOFA traži motivisane, druželjubive i osobe željne novih znanja i iskustava da se pridruže njihovoj ekipi i postanu deo velike SOFA porodice.
57,899FANOVAPRATI NAS
2,141PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE