Danas je 
subota, februar 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Volontiranje za studente

Volontiranje za studente

Postani BELhospice volonter!

Želite da budete deo jedinstvenog tima koji je pokrenuo kampanju za izgradnju prvog stacionarnog hospisa u Srbiji i deo lepše strane našeg društva? Da svoje slobodno vreme posvetite onima kojima je pomoć najpotrebnija u vidu prisutnosti, razgovora, praktičnih usluga; ili učestvujete u organizaciji humanitarnih događaja; steknete nova znanja i prijateljstva, budete inovativni - pridružite se BELhospice volonterskom timu!

Razlivalište traži saradnike

Ovo je poziv za sve studente na završnim godinama kao i za one koji su nedavno završili fakultet. Nudimo više različitih prilika za stručnu praksu, od ljudskih resursa, preko komunikacija i dizajna, a tražimo i organizatore i fasilitatora na događajima za Social Impact Award.

Mreža psihosocijalnih inovacija traži volontere

Psychosocial Innovation Network (srpski: Mreža psihosocijalnih inovacija) kao nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje, ima za cilj da kroz različite psihološke intervencije, osnažuje pojedince i osetljive grupe i podiže svest o različitim društvenim problemima kao i o načinima njihovog rešavanja.

ELSA Beograd vrši prijem 30 novih članova!

Evropsko udruženje studenata prava ELSA (European Law Students' Association) je međunarodna, studentska organizacija koja ostvaruje svoje ciljeve u svim državama Evrope i pojedinim državama van evropskog kontinenta. ELSA Beograd postoji od 1987. godine i najveća je strukovna, studentska organizacija u zemlji.

Forum mladih raspisao konkurs za nove članove

Ako imaš između 17 i 22 godine, zanima te aktivizam, omladinska politika i proces evropskih integracija, kao i kako ti možeš da utičeš na svoju zajednicu i bolji položaj mladih u društvu, onda nastavi da čitaš, jer je ovo konkurs za tebe!

VITEZ FEST-potrebni volonteri

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže Festivalu viteštva sa najdužom tradicijom - Vitez FEST-u, 2017 (8 - 9. april, Kalemegdan).

Fondacija SOS Dečija sela Srbija u potrazi za volonterima

Univerzitet u Beogradu, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata poziva studente završnih godina i diplomirane studente Filozofskog, Učiteljskog, Fakulteta političkih nauka, Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju i ostalih fakulteta društveno-humanističkih nauka da se prijave na konkurs za volontiranje pri Fondaciji SOS Dečija sela Srbija u okviru projekta "Osnaživanje mladih romskih porodica".

Prijem novih članova Privredni forum mladih

Privredni forum mladih je organizacija nastala okupljanjem odlučnih mladih ljudi zainteresovanih za aktivno rešavanje problema nezaposlenosti kod mladih.

Konkurs za volontere 10. BELDOCS-a!

Jubilarni 10. Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs će se održati u Beogradu od 08.do 15. maja 2017. godine.

Naj sasvim potpuno sasvim novi PR tim

Srbija u pokretu pokreće novi PR tim i prima nove članove i članice!
57,184FANOVAPRATI NAS
2,067PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE