Danas je 
utorak, oktobar 24, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Volontiranje za studente

Volontiranje za studente

Konkurs za volontere i volonterke na međunarodnoj konferenciji o ljudskim pravima #GHRF

“Centar za marginu” vas poziva da se pridružite volonterskom timu treće međunarodne konferencije “The Global Human Rights Forums” u Beogradu!

Konkurs za nove članove ISWiB tima

SOT čini grupa studenata i mladih profesionalaca sa idejom da mladima u Srbiji daju šansu da predstave svoje ideje, razmišljanja i ubeđenja, kao i...

Reverse Mentorship program

Ukoliko voliš da istražuješ i zanima te da naučiš o poslovnoj strategiji i internim procesima jedne kompanije, prijavi se na Reverse Mentorship program!

Drumska Strela – konkurs

Tim Drumska Strela i ove godine organizuje konkurs za prijem novih članova.

Konkurs za volontere na 15. Filmskom frontu

Međunarodni festival kratkometražnog filma FILMSKI FRONT „NO SIGNAL“ raspisuje KONKURS ZA VOLONTERE NA 15. FILMSKOM FRONTU

Poziv za volontere – Oseti vajb „Music test-a”

Želiš da budeš deo energičnog tima, naučiš kako funkcioniše organizovanje jednog muzičkog festivala, prisustvuješ audicijama, polufinalnoj i finalnoj večeri takmičenja mladih izvođača, i budeš, ne samo svedok rađanja budućih zvezda,već i desna ruka poznatih izvođača?

Audicija za glumce najstarijeg omladinskog beogradskog pozorišta

DADOV, najstarije omladinsko pozorište u Beogradu, tradicionalno pred početak nove sezone otvara svoja vrata za prijem novih članova. Audicije će se održati 26. avgusta i 2. septembra od 11 časova.

Međunarodni salon stripa – Poziv za volontere

Pozivamo sve zaintereresovane da se prijave na KONKURS ZA VOLONTERE na organizacionim poslovima pripreme i realizacije 15. MEĐUNARODNOG SALONA STRIPA koji će biti održan od 28. septembra do 01. oktobra 2017. u Studentskom Kulturnom Centru Beograd, (SKC).

Konkurs za volontiranje u okviru Sajma stipendija 2017.

Sajam stipendija na Univerzitetu u Beogradu, u dvorištu i zgradi Kapetan Mišinog zdanja posetilo je prošle godine 3000 studenata tokom oba dana, učešće je uzelo preko 60 predstavnika različitih institucija učesnica, a u realizaciji događaja učestvovao je veliki broj studenata sa različitih fakulteta u svojstvu volontera Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu.

Zemunski otvoreni festival-POTREBNI VOLONTERI

Želiš da znaš kako izgleda organizovati filmski festival? Već poseduješ slična iskustva? Želiš da sarađuješ sa još fenomenalnih mladih ljudi i da upoznaš neke nove? Komunikativnost je tvoja osobina, a za sebe možeš da kažeš da si odgovorna i dobro organizovana osoba? Imaš talenta za pisanje, a svet oko sebe voliš da posmatraš kroz objektiv?
57,842FANOVAPRATI NAS
2,071PRATILACAPRATI NAS
668PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE