Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Volontiranje za studente

Volontiranje za studente

ESN BelUPgrade konkurs za nove članove

Erasmus Studentska Mreža Beograd (Erasmus Student Network BelUPgrade) otvara konkurs za prijem novih... Pročitajte više »»

Konkurs: Priključi se organizacionom timu BOSIFEST-a 2017

Pozivamo vas da se priključite organizacionom timu Osmog Beogradskog Internacionalnog Filmskog Festivala Osoba Sa Invaliditetom – BOSIFEST 2017 koji će se ove godine održati pod sloganom „POKRENI... Pročitajte više »»

Regionalni volonterski centar – Poziv za dopisnike i dopisnice

Došli smo na jednu super ideju da pozovemo žurnalistiku u pomoć kako bi zajedno radili na promociji volontiranja i svih vrednosti koje volontiranje nosi sa sobom.... Pročitajte više »»

Tehnomanija traži volontera u HR sektoru

Tehnomanija raspisuje konkurs za volontera u HR sektoru. Ukoliko ste diplomirali Psihologiju ili Menadžment ljudskih resursa, posedujete napredni nivo znanja engleskog jezika, vladate Microsoft Office paketom, i želite da učestvujete u svim... Pročitajte više »»

Volontiranje VITEZ FEST!

Kraljevski Red Vitezova poziva mlade ljude viteškog duha, plemićkog ponašanja i snažne vere u viteštvo u kulturi, umetnosti i sportu, da se pridruže Festivalu viteštva sa najdužom tradicijom - Vitez FEST-u, 2017 (8 - 9. april,... Pročitajte više »»

Veliki Sajam volonterizma u Gnezdu!

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana volontera, Svetski omladinski talas je odlučio da u nedelju, 4. decembra, prvi put organizuje veliki Sajam... Pročitajte više »»

„Mali sajam volontera“

Volonterski servis Zvezdare u partnerstvu sa studentima Ekonomskog fakulteta i Beogradske poslovne škole BU organizovanjem „Malog sajma volontera“ u holu Beogradske poslovne škole obeležavaju 5. decembar- Međunarodni dan... Pročitajte više »»

Javni poziv za izbor trenere – Trenerska baza KOMS

Trenerska baza KOMS je struktura koja se sastoji iz skupa trenera/kinja sa ekspertizama, koji dele vrednosti i učestvuju u realizaciji programa KOMS-a. To je alat koji pruža podršku kroz edukaciju koristeći različite metodologije i koji... Pročitajte više »»

EU Build traži praktikante – asistente na projektima

Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom EU Build poziva studente sa FON-a, Fakulteta političkih nauka, Ekonomskog fakulteta, Građevinskog fakulteta, Arhitektonskog fakulteta, Mašinskog fakulteta, Filološkog... Pročitajte više »»

Volontiranje u JKP Gradske pijace

Obaveštavamo vas da je JKP Gradske pijace otvorilo konkurs za prijem volontera. Prijavljivanje traje do:... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS