Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Volontiranje u inostranstvu

Volontiranje u inostranstvu

Otputuj u Brazil, volontiraj, zabavi se i nauči nešto novo!

Želiš da otputuješ negde? Doživi nezaboravno iskustvo, upoznaj Brazil i ovo leto učini posebnim! Global Citizen je projekat koji ti nudi volontersku praksu gde ćeš imati priliku da upoznaš Bauru, grad gde živi više od 300.000 stanovnika i... Pročitajte više »»

Volontiraj u vrtiću u Turskoj

Global Citizen je program volonterskih praksi u inostranstvu koji studentima i diplomcima pruža priliku da budu globalni volonteri, rade na nekom društveno-odgovornom projektu i lično se razviju u multikulturalnom okruženju. U sklopu programa... Pročitajte više »»

Pokreni se – volontiraj u Moskvi

Misliš da možeš više ali ništa ne radiš povodom toga? Želiš da radiš sa mladim ljudima koji imaju znanje i znaju šta žele? Moskva (Rusija) je pravi izbor za tebe! Praksa u trajanju od 6 nedelja kroz program International kindergarden ti... Pročitajte više »»

Zakorači u nepoznato i budi deo promene

Studentska organizacija AIESEC te poziva da iskoristiš priliku i čuješ više o volonterskim praksama. Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen svim mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju... Pročitajte više »»

Volonterski kamp u Italiji – Love the mountains in Orabie Park

Volunteers will be asked mostly to take care of pathways, which are very culturally important in the area because each of them leads to old mills and ethnographic sites. Comment about the organization: Legambiente is a non-profit leading... Pročitajte više »»

Evropski dani medija za mlade 2016: Poziv za novinare

Organizacija European Youth Press traži 20 mladih i motivisanih novinara koji su zainteresovani da postanu deo tima koji će organizovati naredne Evropske dane medija za mlade, jedan od najvećih događaja za mlade medijske radnike. Pored toga,... Pročitajte više »»

EVS u Nemačkoj – Volonterski centar Vojvodine

Service Civil International (SCI) ogranak iz Nemačke će, sad već tradicionalno, da ugosti na godinu dana, nekog od volontera iz Srbije, od marta 2016. Ako imate između 18 i 30 godina, iskustva na kampovima, upoznati ste sa SCI vrednostima i... Pročitajte više »»

EVS u Poljskoj – Volonterski centar Vojvodine

Partnerska organizacija iz Poljske je u potrazi za osobom koja bi provela kod njih godina dana, zajedno sa volonterima iz još pet država. Ukoliko imate između 18 i 30 godina i želite da iskusite ovako nešto, u nastavku možete da pročitate... Pročitajte više »»

Volonterska praksa na projektu „Summer Vitamins“u Rumuniji

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Global Citizen čini mreža projekata širom sveta na teme poput... Pročitajte više »»

Volonterska praksa na projektu „Smarketing“ u Brazilu

Global Citizen je internacionalni program volontiranja namenjen mladim ljudima koji žele da rade na ličnom usavršavanju, otkrivanju novih i širenju svoje kulture. Global Citizen čini mreža projekata širom sveta na teme poput... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS