Danas je 
četvrtak, decembar 7, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Dodeljena nagrada „Kruna uspeha“

U svečanom ambijentu Rektorata Beogradskog univerziteta, 12. godinu zaredom dodeljena je prestižna nagrada „Kruna uspeha“. Diplomirana pravnica Milica Škaro i master biolog Ivan Milenković ove godine poneli su titulu najboljih diplomaca. Priznanje za ostvarene uspehe i nagradu u vidu Rolex časovnika, pobednicima je uručio ambasador Švajcarske federacije Filip Ge.

Program stipendiranja studenata – jesen 2017.

Evropski pokret FUTURIS, u skladu sa svojim ciljevima promovisanja važnosti sekundarnog obrazovanja kod omladine, u saradnji sa Obrazovnim centrom EQUILIBRIO organizuje i tokom jeseni 2017. Program stipendiranja studenata beogradskih fakulteta i visokih strukovnih škola.

Svečana akademija povodom Međunarodnog dana studenata

Studentska konferencija univerzitetâ Srbije proslavlja Međunarodni dan studenata, 17. novembar, organizacijom Svečane akademije, pod nazivom „Studenti za svet(!)”, koja će se održati u petak, 17. novembra 2017. godine, u Svečanoj sali Doma kulture „Studentski grad” sa početkom u 19 časova (ul. Bulevar Zorana Đinđića broj 179).

„Kruna uspeha” za najbolje studente – produženje roka za prijavljivanje na konkurs

Za ovogodišnju nagradu mogu konkurisati svi diplomci koji su, bez ponavljanja godina studija, diplomirali u školskoj 2016/2017. godini sa prosečnom ocenom višom od 9,00...

Beograd dodeljuje 146 stipendija najboljim studentima

Gradska uprava Beograda objavila je Konkurs za dodelu 146 stipendija učenicima srednjih škola i studentima visokoškolskih ustanova u Beogradu za 2017. godinu.Stipendije se dodeljuju...

Otvorene prijave za AIESEC

Članovi organizacije imaju priliku da kroz timski rad nauče da rade sa različitim tipovima ličnosti, usavrše veštine poslovne komunikacije, ali i steknu praktično iskustvo...

IV Sajam stipendija Univerziteta u Beogradu

Dvodnevni SAJAM STIPENDIJA „Stipendija i ja“ Univerziteta u Beogradu realizovaće se u zgradi i dvorištu Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu 27.i 28. septembra 2017.godine.

U Srbiji su diplomirala 51.554 studenta, a one su DUPLO USPEŠNIJE od kolega

U 2016. godini u Srbiji su diplomirala 51.554 studenata, skoro pa identičan broj koliko ih je u prošlogodišnjim upisnim rokovima dobilo indekse. Među novopečenim diplomcima i brucošima prednjače pripadnice lepšeg pola.

Večiti problem studenata iz unutrašnjosti – gde stanovati: Osim studentskih domova i iznajmljenih stanova, postoji još jedno rešenje

Konkurs za prijem brucoša u studentske domove traje od 1. do 15. septembra, a samo u prestonici za njih je opredeljeno više od hiljadu mesta.

Na fakultetima u Beogradu 2052 slobodna mesta

Drugi upisni rok na fakultetima počinje 1. septembra predajom dokumenata, a na Univerzitetu u Beogradu ostalo je 2.052 slobodnih mesta.
57,812FANOVAPRATI NAS
2,186PRATILACAPRATI NAS
676PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE