Danas je 
subota, mart 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Veće kvote za IT smerove na 15 fakulteta

Na 15 tehničkih fakulteta u Srbiji ove godine biće upisano 700 studenata više na IT smerovima u odnosu na prethodne godine, kako bi se odgovorilo na potrebe privrede.

STUDENTI POBEDILI, policija obećala pojačane kontrole oko fakulteta

Sa prikupljenih preko 1.000 potpisa na peticiji, i čak preko 2.500 onlajn potpisa, studenti su izvojevali prvu bitku protiv lopovam pošto je MUP Srbije obećao pojačane kontrole.

Otvorena vrata na fakultetima za buduće brucoše

Fakulteti i visoke škole strukovnih studija otvaraju svoja vrata potencijalnim brucošima organizujući za njih predstavljanje programa i razgovor sa studentima i profesorima. Profesori kažu da budući akademci treba da vide i shvate filozofiju nastave, i da biraju akreditovane programe.

Danas isplata stipendija za učenike i studente

Isplata stipendija za izuzetno nadarene učenike i studente za oktobar, novembar i decembar za školsku 2016/2017 godinu počinje danas.

Ne moraju svi na fakultet

Svako dete treba da studira i završi fakultet – smatraju roditelji, kao i mnogi učenici u Srbiji. Međutim, akademska karijera nije za svakoga.

Studenti pokrenuli akciju protiv sve češćih pljački!

Studentska populacija često se nalazi na meti lopova i džeparoša, naročito na mestima okupljanja, ispred studentskih domova i menzi, kao i u blizini fakulteta. Svesni ovog, naizgled nerešivog, problema, studenti su odlučili da stanu na kraj krađama i zastrašivanjima i pokrenuli su akciju potpisivanja peticije.

Završili fakultete, a diplomu čekaju PET GODINA

Zbog tehničkih problema na pojedinim fakultetima u Beogradu, mnoge generacije, koje su diplomirale pre pet godina ne mogu da podignu svoje diplome.

Prijemni ispiti od 26. juna do 2. jula

Više školarine zatražili Fakultet političkih nauka, Učiteljski i Fakultet za fizičku hemiju – U tekućoj školskoj godini rekordno mali broj doktoranada, ostalo slobodnih mesta i na master studijama.

Tri fakulteta traže veće školarine, razlog – inflacija

Tri fakulteta - FPN, Učiteljski i Fakultet za fizičku hemiju, zatražili su na sednici Senata Univerziteta povećanje školarina za narednu školsku godinu.

Mreža racionalizacije bačena i na studentske kulturne centre

Ministarstvo prosvete donelo odluku o gašenju Doma kulture „Studentski grad” na Novom Beogradu i njegovom pripajanju Studentskom kulturnom centru. – Prema nezvaničnim informacijama, SKC će se iz centra grada preseliti u Studenjak, a zdanje u kojem je sada biće izdato u zakup.
57,905FANOVAPRATI NAS
2,141PRATILACAPRATI NAS
629PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE