Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Konkurs za radno mesto: Generalni/a sekretar/ka – Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS)

Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) raspisala je konkurs za radno mesto na poyiciji Generalnog/ne sekretara/ke.... Pročitajte više »»

ESTIEM Sajam zapošljavanja u petak na FTN-u

Na Fakultetu tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu u petak 4. novembra, u periodu od 10 do 16 časova, udruženje studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta LG ESTIEM Novi Sad organizuje Sajam... Pročitajte više »»

7. regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja

Počeo je 7. regionalni online sajam zapošljavanja i obrazovanja koji sajt Poslovi.infostud.com već tradicionalno organizuje sa vodećim portalima za zapošljavanje u... Pročitajte više »»

Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja 09.11.2016.

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu poziva zainteresovane studente da posete Sajam zapošljavanja u drvnoj industriji i industriji nameštaja, koji će biti održan 09. novembra 2016. godine na Beogradskom... Pročitajte više »»

Online sajam zapošljavanja Francusko-srpske privredne komore

Od 17. do 24. novembra Francusko-srpska privredna komora će ponovo organizovati Online sajam zapošljavanja.... Pročitajte više »»

Konkurs – koordinator/ka programa

KONKURS ZA RADNO MESTO u Krovnoj organizaciji mladih Srbije... Pročitajte više »»

Informativni centar Univerziteta u Beogradu otvara konkurs za posao

Informativni centar Univerziteta u Beogradu otvara konkurs za posao na poziciji Koordinator za informacione... Pročitajte više »»

Postanite predavač u Centru za talente

Regionalni centar za talente u saradnji sa Centrom za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu poziva studente završnih godina, master i doktorskih studija zainteresovane za sticanje radnog iskustva kroz praksu na poziciji predavača - učitelja u... Pročitajte više »»

Srbija u pokretu traži novog PR menadžera/ku!

Imate iskustva u odnosima s javnošću, aktivan/aktivna ste građanin/građanka i želite da radite na tome da se čuje glas... Pročitajte više »»

Konkurs za profesora nemačkog jezika

Obrazovni centar EQUILIBRIO, iz Beograda, www.equilibrio.rs raspisuje Konkurs za profesora nemačkog jezika. Rok za prijavu je 5.... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS