Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Stipendirana studentska mobilnost – Univerzitet u Solunu

U okviru programa ERAZMUS+ za studentsku mobilnost, raspisan je konkurs za stipendiranu studentsku mobilnost na Aristotelovom univerzitetu u Solunu... Pročitajte više »»

Raspisan novi konkurs za razmenu studenata, Green Tech WB

U okviru GREEN-TECH-WB mreže za mobilnost, otvoren je novi konkursni rok za prijavu koji će trajati do 28. februara 2017. godine, za mobilnosti koje se mogu realizovati tokom akademske 2017/2018.... Pročitajte više »»

Konkurs za učesnike/ce razmene na Siciliji

Centar za razvojnu politiku i saradnju (CRPS) ima zadovoljstvo da vas pozove da se prijavite na konkurs za program “Youth Megaphone: decision-makers of the future” koja će se održati u Mesini, (Sicilija) u Italiji od 13. do 17. februara 2017.... Pročitajte više »»

Konkurs za učesnike/ce na omladinsku razmenu “Jump in Living Library”

Centar za razvojnu politiku i saradnju (CRPS) ima zadovoljstvo da vas pozove da se prijavite na konkurs za omladisku razmenu “Jump in Living Library” koji će se održati u Napulju u Italiji od 13. do 21. decembra 2016.... Pročitajte više »»

Konkurs za omladinsku razmenu „Entrepreneurial Knowledgebase“

Udruženje Centar za edukaciju i unapređenje društva raspisuje konkurs za odabir učesnika/ce na Erazmus+ međunarodnoj omladinskoj razmeni „Entrepreneurial Knowledgebase“, koja će se održati od 19. do 27. oktobra 2016 godine, u Malom... Pročitajte više »»

Omladinska razmena ,,Colours of our Lives“ – 14. 8 – 23. 8. 2016. (Mali Iđoš, Srbija)

Nakon sjajnih omladinskih razmena u Francuskoj, Nemačkoj i Ukrajini, došao je red i na nas da budemo... Pročitajte više »»

Poziv za omladinsku razmenu na Šar planini / Call for participants – Youth Exchange in the Sharr Mountain

Poziv za omladinsku razmenu na Šar planini / Call for participants – Youth Exchange in the Sharr... Pročitajte više »»

Democracy and equality – does education matter?

Youth training Strasbourg, 5th-7th November 2016 World Forum on Democracy, Strasbourg, 7th-9th November... Pročitajte više »»

Poziv za učesnike: omladinska razmena u Belgiji „Eldorado“

Pozivamo vas da se prijavite na omladinsku razmenu / volonterski kamp „Eldorado“ na koji kao partneri belgijske organizacije Compagnon Batisseurs Belgique možemo da pošaljemo 4 učesnika/učesnice. Omladinska razmena će se održati u mestu... Pročitajte više »»

Međunarodni forum u Jermeniji

Kao deo Evropskog parlamenta mladih (EPM) tim Jermenije bi želeo da Vas obavesti da je otvoren poziv za jermenske i inostrane predstavnike na međunarodni EPM forum u Jermeniji (MEFJ-IEFA 2016), koji će biti održan od... Pročitajte više »»
56,903FANOVAPRATI NAS
2,016PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS