Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Najbolje destinacinacije za mlade

Mladi ljudi, željni provoda najćešće biraju već proverema letovališta gde su najbolje žurke na plažama koje negde raju i po 24 sata. Pri odabiru destinacija, mladi se češće vode koja je poznata po žurka, dok im je kupanje u moru u drugom... Pročitajte više »»

Veseli spust 2016

Veseli Spust je najstariji i najveseliji događaj na vodama Srbije. Jedna velika zabava i avantura na reci Ibru, najveći i najatraktivniji događaj Kraljeva. Od srednjovekovnog grada Magliča do centra Kraljeva na hiljade dobro raspoloženih... Pročitajte više »»

Petak 15. april, poslednji termin prijava za Work and Travel

Student Adventures agencija vas obaveštava da je ostalo još vrlo malo vremena za prijavu na Work&Travel program! Odaberite posao po svojoj meri, odaberite destinaciju o kojoj ste sanjao, odaberite ludu AVANTURU ovog leta. Ponuda je raznolika, a... Pročitajte više »»

Avantura na Floridi

WORK AND TRAVEL AGENCIJA STUDENT ADVENTURES VAS OBAVEŠTAVA O HIT PONUDI ZA OVO LETO, LUDA AVANTURA...NA JOŠ LUĐOJ LOKACIJI! Kako bi leto 2016 svih vas koji želite da budete deo Work and Travel avanture bilo nezaboravno, agencija Student... Pročitajte više »»

Najpopularniji posao Work&Travel programa – Posao spasioca

Leto se bliži, a vi razmišljate o WORK&TRAVEL programu! Niste sigurni koji posao da odaberete? Niste sigurni koju destinaciju da odaberete? Predstavljamo vam jedan od najpopularnijih i najzastupljenijih poslova za studente u okviru W&T programa.... Pročitajte više »»

Pupin Akademija 21-22. novembar

Kao naučnik i pronalazač, dao je veliki doprinos širokom polju telekomunikacija, bez kojih današnju civilizaciju ne možemo zamisliti. Kao borac za najvažnije interese srpskog naroda, u teškom istorijskom periodu početka 20. veka, učinio je... Pročitajte više »»

4 koristi od kulturne razmene

Studenti koji provedu leto u Sjedinjenim Američkim Državama na nekom od Work&Travel programa imaće jedinstvenu priliku da uživaju u putovanju i boravku u SAD-u, upoznavajući kulturu i običaje i sklapajući nova prijateljstava! Istovremeno,... Pročitajte više »»

Dvorci Vojvodine & Karlovačka berba

Organizacija Srbija za mlade ovog septembra vodi vas na još jedno fantastično putovanje! Ne propustite obilazak dvoraca Vojvodine i posetu Karlovačkoj berbi. Na put krećemo 12. septembra, pridružite nam... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS