Danas je 
petak, oktobar 20, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Ko je tata live acta? U prodaji solo karte za Hard Code Weekend

Posle dvodnevnih kompleta za Hard Code Weekend, koji će se 11. i 12. novembra održati u Hangaru kod Luke Beograd, u prodaju su puštene i pojedinačne ulaznice za ovaj techno spektakl.

Repertoar Bioskopa četvrtak 19.10. – sreda 25.10.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 19.10. – sreda 25.10. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Marko Nastić vas vodi na poslednji open air ples pod palmama ove sezone

Obucite havajske suknjice i košulje, spremite naočare za sunce i osmehe, jer vas ove srede sledi još jedan tropski KPTM party!

KST zatvaranje bašte vest

Klub studenata tehnike oprašta se od letnje sezone velikim tradicionalnim koncertom povodom zatvaranja bašte u petak 13. oktobra, kada u najstarijem beogradskom klubu nastupaju Bad Copy, Nikola Vranjković i Bolesna štenad.

IVANA PETERS & THE SMOKIES OVE SUBOTE U FESTU

Jedna od najboljih pevačica na ovim prostorima, Ivana Peters, nastupiće ovog vikenda u Zemunu. Sa pratećim bendom The Smokies na binu kluba Fest izlazi u subotu, 14.oktobra u 22h!

Lovefest Fire sutra od 22h u Hangaru

Trenutno najtraženija imena evropske elektro scene Chris Liebing i DJ Deep sutra dolaze u beogradski Hangar! Četvrto izdanje Lovefest Fire-a počinje u 22h, a prema informacijama organizatora ulaznice su gotove rasprodate.

Drum&Bass velikani, Empire Recordings u klubu KPTM

Klub KPTM u saradnji sa organizacijama Critical Bass i New School iz Beograda i Concrete iz Jagodine vam predstavljaju Empire Recordings Label Nigth - Belgrade DnB Takeover, sasvim poseban događaj koji će se održati ove subote 7. oktobra s početkom od 22h.

Repertoar Bioskopa četvrtak 28.09. – sreda 04.10.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 28.09. – sreda 04.10. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Mikri Maus zatvara letnju sezonu KPTM-a

Nakon više nego interesantne letnje sezone u bašti kluba KPTM u kojoj su mnogi ove godine proveli neke od namagičnijih večeri, ali i dočekali savršena jutra, došlo je vreme, kao i svake jeseni, da se sjajna energija premesti u unutrašnji deo kluba.

Chris Liebing i DJ Deep 7. oktobra u beogradskom Hangaru

Posle nezaboravnog nastupa na poslednjem izdanju festivala ljubavi, legenda svetske tehno scene Chris Liebing ponovo se vraća u Srbiju i to na Lovefest Fire. U beogradski Hangar stiže i DJ Deep, a domaća podrška ovog puta biće Nevena Jeremić i Nikola Vemić.
57,843FANOVAPRATI NAS
2,068PRATILACAPRATI NAS
667PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE