Danas je 
utorak, avgust 22, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Još samo dva dana do jedanaestog izdanja festivala ljubavi

Do početka do sada najvećeg izdanja festivala ljubavi, sa čak pet muzičkih bina, ostalo je manje od 48 sati, a na magičnoj lokaciji u vrnjačkom parku sve je spremno da dočeka više od 100.000 posetilaca iz celog sveta.

Heineken Lovefest lansirao novu aplikaciju

Do početka Heineken Lovefesta ostalo je manje od nedelju dana, a festival ljubavi lansirao je novu aplikaciju. Tako, svi oni koji žele da među prvima saznaju satnicu festivala to mogu učiniti jedino ukoliko preuzmu novu Lovefest aplikaciju.

Repertoar Bioskopa četvrtak 27.07. – sreda 2.08.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 27.07. – sreda 2.08. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Smoke Mardeljano, Sale Tru, Marlon Brutal i Sale L prave surovi rep lom!

Surovi rep show održaće se ovog petka, 28. jula u KPTM bašti (Žorža Klemansoa 22) s početkom od 17 časova kada će na dnevnom koncertu nastupiti neki od najpopularnijih rep njuški sa ovih prostora, Smoke Mardeljano, Sale Tru, Marlon Brutal i DJ Sale L!

Spremite se za tri vrela festivalska dana na vodi

Jedanaesto izdanje Heineken Lovefesta počinje za manje od dve nedelje, a sada je poznat i line up VODAVODA H2O Stage-a. Bina na kojoj će svi posetioci tokom dana uživati uz muziku biće otvorena od podneva do 18h kada se program seli na noćnu lokaciju. Organizatori poručuju posetiocima da se spreme za tri vrela festivalska dana na vodi, jer ih tamo očekuju brojna iznenađenja.

Heineken Lovefest ponovo epicentar domaćeg turizma

Do početka jedanaestog izdanja Heineken Lovefesta ostalo je nešto više od tri nedelje, a hoteli i apartmani u Vrnjačkoj Banji su već rasprodati. Prema rečima organizatora gotovo svi smeštajni kapaciteti rezervisani su nekoliko meseci unapred, a malo mesta je ostalo i u Lovefest hotelu, kao i festivalskom kampu.

Repertoar Bioskopa četvrtak 13.07. – sreda 19.07.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 13.07. – sreda 19.07. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.

Boryana je super razlog da vam se utorak pretvori u najbolju tehno žurku!

Klub KPTM i beogradska organizacija Music Reactions ujedinjuju snage zbog do sada neviđene muzičke poslastice. U sklopu KPTM-ovog serijala žurki na otvorenom, koje se održavaju utorkom, 18. jula od 17 časova, ponovo ćemo ugostiti fantastičnu tehno damu iz Bugarske Boryanu!

Festival ljubavi oboriće rekorde već prvi dan

Izgleda da slogan #NextLevel potpuno priliči ovogodišnjem Heieneken Lovefestu, jer će jedanaesto izdanje festivala ljubavi, po najavama organizatora oboriti sve rekorde i preći na novi nivo. Već prvog dana sve posetioce najveće festivalske bine Fire Stage-a, očekuju čak tri velika svetska hedlajnera, a samo tri nedelje pre početka prvi festivalski dan je gotovo rasprodat. Tako će 3. avgusta festival u Vrnjačkoj Banji otvoriti Loco Dice, Chris Liebing i jedan od omiljenih di-džejeva srpskih klabe

Repertoar Bioskopa četvrtak 06.07. – sreda 12.07.

Pogledajte repertoar Bioskopa Fontana za period četvrtak 06.07. - sreda 12.07. Pozivamo vas da nam se pridružite na nekoj od filmskih projekcija u Bioskopu Fontana ove nedelje.
57,892FANOVAPRATI NAS
2,065PRATILACAPRATI NAS
659PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE