Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Škole stranih jezika

Škole stranih jezika

Institut Servantes

Institut Servantes je institucija koju je španska Vlada osnovala 1991. godine u cilju promovisanja španskog jezika i širenja španske i kulture zemalja sa španskog govornog... Pročitajte više »»

Mondo škola stranih jezika

Mondo škola jezika organizuje kurseve jezika u vidu individualne i grupne nastave. Časovi se organizuju u malim grupama od 3-8 polaznika a časove drže domaći i strani predavači koji konstantno rade na unapređenju nastave i prate svetske... Pročitajte više »»

Obrazovni centar EQUILIBRIO

Obrazovni centar EQUILIBRIO jedna je od najpoznatijih i najuglednijih škola za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda. U nastavi se primenjuju. U nastavi stranih jezika Centar EQUILIBRIO primenjuje poslednja dostignuća evropskih... Pročitajte više »»

Inlingua Beograd

Škola stranih jezika Inlingua Beograd organizuje kurseve stranih jezika po savremenoj inlingua nastavnoj metodi koja predstavlja spoj dugogodišnjeg praktičnog iskustva u oblasti podučavanja stranih jezika i najnovijih teorija... Pročitajte više »»

Škola Owen Owen

Owen Owen je jedini zvanični centar za pripremu međunarodno priznatih Kembridž ispita u Beogradu, koji je već 3 godine zaredom dobitnik priznanja GOLD Member... Pročitajte više »»

Bejza edukativni centar

Edukativni centar Bejza je škola stranih jezika, računara i umetnosti. Nalazi se u centru Beograda, u ulici Kosovska 39 na 3. spratu. Škola je moderno opremljena, sa velikim učionicama, multimedijalnom podrškom, profesionalnim predavačima,... Pročitajte više »»

Cambridge centar Beograd

CAMBRIDGE CENTAR BEOGRAD čini tim profesora koji svojim radom, iskustvom, predanošću, orijentacijom na polaznika i entuzijazmom nastoje da stvore prijatnu radnu atmosferu svojim polaznicima, te im na taj način olakšaju i ubrzaju proces... Pročitajte više »»

Berlitz centar

Prvi Berlitz centar za jezike u Srbiji otvoren je 1914, u Beogradu. Centar je bio lociran na Terazijama u tadašnoj Skopljanskoj ulici broj 1. Danas Berliz centar organizuje nastavu sledećih jezika: engleski, nemački, italijanski, francuski,... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS