Danas je 
subota, februar 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Letnja škola u Petnici – uz mašinsko učenje do inovacija

Microsoft razvojni centar u Srbiji i Istraživačka stanica Petnica organizuju letnju školu „Machine Learning“, od 21. do 30. jula 2017. godine.

Međunarodno udruženje Fakulteta za turizam i hotelijerstvo najavljuje konferenciju

U sklopu ovogodišnjeg Međunarodnog kongresa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo i 10. jubilarne Turizmijade, održaće se konferencija Future Tourism 2017, koja će osim studentima, priliku za nova znanja omogućiti i turističkoj privredi.

BTC konferencija na Sajmu turizma

Pod pokroviteljstvom grada Beograda. u subotu, 25. februara 2017. na Beogradskom sajmu turizma održaće se konferencija BTC (Belgrade Tourism Conference) namenjena turističkoj industriji i mladima koji se obrazuju u ovoj sferi. Nakon 5 godina uspešne edukacije na Beogradskom sajmu, 6. put po redu BTC konferencija će biti organizovana u svečanoj sali Upravne zgrade Beogradskog sajma, sa temom: „PEDUZETNIŠTVO U TURIZMU“.

Prijave za Studentski privredni forum 2017. su u toku!

U toku su prijave za treći Studentski privredni forum u organizaciji Centra za edukaciju i društvenu emancipaciju mladih (CEDEM). Forum se organizuje 9. i 10. marta 2017. godine u Privrednoj komori Srbije - Resavska 13-15.

Jedanaesti Case Study Show

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje jedanaesti put zaredom projekat „Case Study Show 2017“, koji će se održati u periodu od 3. do 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije.

Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ – NewDiplo Centre

New Diplo Centre u saradnji sa Centrom za održivi razvoj Srbije Vas poziva da se prijavite na međunarodnu konferenciju Forum mladih za ODRŽIVI RAZVOJ 2017.

Otvorene su prijave za učešće na 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

Organizacija „Svetski omladinski talas“ otvorila je prijave za učešće na 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2017 (ISWiB – International Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 16. do 24. jula 2017. godine pod nazivom „Mladi na delu“.

Belgrade International Molecular Life Science Conference for Students

Od 4. do 7. aprila 2017. godine u Privrednoj komori Srbije (Terazije 23/II, velika sala) biće održan treći po redu skup „Belgrade International Molecular Life Science Conference for Students (BIMLS)“.

„Bimun – obrazovanje za svet diplomatije“

Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije priprema 14. međunarodnu studentsku konferenciju „BEOGRADSKI MEĐUNARODNI MODEL UJEDINJENIH NACIJA – BIMUN 2017“, koja će se održati u Beogradu od 15. do 19. marta 2017. godine.

Youth Speak Forum Srbija – Budi korak ispred sebe i dva koraka ispred drugih

Youth Speak Forum je konferencija koju AIESEC, studentska internacionalna organizacija, organizuju drugu godinu zaredom u Srbiji. Ovaj forum ima cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz korporativnog i javnog sektora i omogućuje im da na jednom mestu razmenjuju mišljenja i ideje.
57,184FANOVAPRATI NAS
2,067PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE