Danas je 
četvrtak, decembar 7, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Seminar za studente – Brand New Engineers – Od integrala do inženjera

Seminar za studente, Brand New Engineers - Od integrala do inženjera, koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope (Istek) - Lokalni komitet Beograd, će se i ove godine i to osmu godinu zaredom, održati u Zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu. U okviru jednočasovnih predavanja koja će biti održana u periodu od 18. do 22. decembra, studenti će imati priliku da se upoznaju sa aktuelnim temama iz oblasti inženjeringa i informacionih tehnologija.

Sajam omladinskog preduzetništva

Privredni forum mladih ove zime priprema projekat “Put mladog preduzetnika” sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa.

Budi deo najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju studenate da se prijave i besplatno učestvuju na osmoj međunarodnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju – CSR FORUM 2017.

Konferencija “Fabrika Mladih Preduzetnika 2017”

Konferencija “Fabrika Mladih Preduzetnika 2017” održaće se u subotu 2. decembra u hotelu 88 Rooms u 11 časova.

Četvrta MEKST konferencija

Već četvrtu godinu za redom, nevladino udruženje Fortuns, u saradnji sa Prirodno – matematičkim fakultetom iz Novog Sada i Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH), organizuje Međunarodnu konferenciju studenata turizma i hotelijerstva – MEKST.

“Soft Skills Academy – You can’t download everything”

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje po četvrti put seminar Soft Skills Academy.

Pridružite se liderima zelene ekonomije iz celog sveta u stvaranju zelenih inicijativa budućnosti

Organizacije U mreži, Grupa za analizu i kreiranje javnih politika i platforma MunPlanet pozivaju Vas i Vaše studente na međunarodnu konferenciju Green Economy Congress, koja će se održati u Beogradu od 02. do 04. novembra 2017. godine.

Konkurs za pete po redu „Dane javnih politika“

Grupa za analizu i kreiranje javnih politika, Centar za javnu upravu, lokalnu samoupravu i javne politike Fakulteta političkih nauka uz podršku Konrad Adenauer fondacije i PERFORM-a objavljuju konkurs za učesnike/ce petih Dana javnih politika koji će biti održani na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, od 27. do 29. oktobra 2017. godine.

Prilike su svuda oko vas, da li ih koristite?

Omladinsko udruženje Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta ove zime priprema novi projekat sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa.

Postani deo balkanske revolucije preduzetništva!

Da li vidiš sebe kao vlasnika sopstvenog startup-a? Sada imaš priliku da stekneš potrebno znanje i razviješ svoju ideju, a imaćeš priliku i da je predstaviš investitorima!
57,812FANOVAPRATI NAS
2,186PRATILACAPRATI NAS
676PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE