Danas je 
utorak, avgust 22, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

Međunarodni stručni akademski seminar „Think LEAN”

Svesni važnosti neformalnog obrazovanja i stvaranja internacionalnih poznanstava, Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd organizuje Međunarodni stručni akademski seminar pod nazivom „Think LEAN”.

Završen prvi SmartCity.Education Festival 2017

Trodnevni SmartCity.Education festival održan je u hotelu Radisson Blu Old Mill u organizaciji Fridrih Nauman fondacije i Udruženja BEUM između 26. i 28. maja.

Otvorene su naknadne prijave za učešće u 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

Organizacija Svetski omladinski talas odlučila je da otvori naknadne prijave za učešće na 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2017 (ISWiBInternational Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 16. do 24. jula u glavnom gradu Srbije pod nazivom ,,Mladi na delu“.

Studentska konferencija Anatomija uspeha

Konferenciju drugu godinu zaredom organizuju master studenti Departmana za industrijsko inženjerstvo i menadžment, a tema ovogodišnje konferencije je Digital danas, na kojoj će biti reči o važnosti digitalnog marketinga, najboljim načinima komuniciranja na društvenim medijima, alatima za merenje posećenosti sajta, content marketingu i sličnim temama.

Konferencija Novih lidera – Ideja. Inicijativa. Inspiracija.

Konferencija Novih lidera – Ideja. Inicijativa. Inspiracija. Privredna komora Srbije je mesto na kome se sastaju mladi lideri. 19.maja će se održati konferencija, događaj kojim se tradicionalno završava pomenuti projekat.

KONAČNO – Mladi u fokusu!

Krovna organizacija mladih Srbije organizuje godišnji forum omladinske politike, kao najveći godišnji događaj na kome želimo da okupimo najznačajnije partnere i aktere omladinske politike u Srbiji. Godišnji forum omladinske politike biće održan u četvrtak 25. maja 2017. godine u Beogradu u Skupštini Grada Beograda sa početkom u 12h.

Srbija pozvana da učestvuje na 19.Svetskom festivalu omladine i studenata

Ove godine Ruska Federacija (RF) je domaćin 19. Svetskog festivala omladine i studenata, koji se organizuje uz podršku Vlade RF i Ujedinjenih nacija.

IntegracIAA 2017: Nije konferencija o marketingu, jeste konferencija za marketare

Sekcija mladih profesionalaca (International Advertising Association Young Professionals – Serbian Chapter) šestu godinu po redu organizuje konferenciju pod nazivom IntergracIAA. Ove godine sa temom: REstart, REfresh, REdesign & REcreate. Konferencija će se održati 21. maja, u Rooftop Sali hotela 88 Rooms.

Trodnevna regionalna studentska konferencija u Beogradu

Stotinak studenata ekonomskih fakulteta iz čitavog regiona od 12. do 14. maja boraviće u Beogradu na regionalnoj studentskoj konferenciji na Ekonomskom fakultetu, gde će razmeniti svoja znanja i dosadašnja iskustva iz oblasti ekonomije, preduzetništva i menadžmenta.

Drugi Forum mladih lidera YES! od 26. do 28. maja na Zlatiboru

Forum mladih lidera Srbije YES! drugu godinu zaredom od 26. do 28. maja okuplja 100 mladih lidera iz oblasti biznisa, nauke, društvenog aktivizma, obrazovanja, novih tehnologija i javnog života.
57,891FANOVAPRATI NAS
2,065PRATILACAPRATI NAS
660PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE