Danas je 
ponedeljak, oktobar 23, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

“Soft Skills Academy – You can’t download everything”

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje po četvrti put seminar Soft Skills Academy.

Pridružite se liderima zelene ekonomije iz celog sveta u stvaranju zelenih inicijativa budućnosti

Organizacije U mreži, Grupa za analizu i kreiranje javnih politika i platforma MunPlanet pozivaju Vas i Vaše studente na međunarodnu konferenciju Green Economy Congress, koja će se održati u Beogradu od 02. do 04. novembra 2017. godine.

Konkurs za pete po redu „Dane javnih politika“

Grupa za analizu i kreiranje javnih politika, Centar za javnu upravu, lokalnu samoupravu i javne politike Fakulteta političkih nauka uz podršku Konrad Adenauer fondacije i PERFORM-a objavljuju konkurs za učesnike/ce petih Dana javnih politika koji će biti održani na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Beogradu, od 27. do 29. oktobra 2017. godine.

Prilike su svuda oko vas, da li ih koristite?

Omladinsko udruženje Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta ove zime priprema novi projekat sa idejom da motiviše, inspiriše i podstakne mlade u razvijanju sopstvenog biznisa.

Postani deo balkanske revolucije preduzetništva!

Da li vidiš sebe kao vlasnika sopstvenog startup-a? Sada imaš priliku da stekneš potrebno znanje i razviješ svoju ideju, a imaćeš priliku i da je predstaviš investitorima!

Škola ličnog razvoja

Tokom septembra i oktobra CEPORA će, u saradnji sa GO Savski venac, a uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, organizovati besplatnu Školu ličnog razvoja za mlade od 17 do 26 godina.

Tesla EKO FORUM – Planina Goč

Postani deo jedinstvene međunarodne inicijative za održivi razvoj i stekni sertifikat UNESKO kluba Univerziteta Sorbona u Parizu.

Međunarodni stručni akademski seminar „Think LEAN”

Svesni važnosti neformalnog obrazovanja i stvaranja internacionalnih poznanstava, Udruženje studenata tehnike Evrope – BEST Beograd organizuje Međunarodni stručni akademski seminar pod nazivom „Think LEAN”.

Završen prvi SmartCity.Education Festival 2017

Trodnevni SmartCity.Education festival održan je u hotelu Radisson Blu Old Mill u organizaciji Fridrih Nauman fondacije i Udruženja BEUM između 26. i 28. maja.

Otvorene su naknadne prijave za učešće u 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu!

Organizacija Svetski omladinski talas odlučila je da otvori naknadne prijave za učešće na 11. Međunarodnoj studentskoj nedelji u Beogradu 2017 (ISWiBInternational Student Week in Belgrade), festivalu edukativnog i zabavnog karaktera koji će se održati od 16. do 24. jula u glavnom gradu Srbije pod nazivom ,,Mladi na delu“.
57,842FANOVAPRATI NAS
2,071PRATILACAPRATI NAS
668PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE