Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

„Bimun – obrazovanje za svet diplomatije“

Udruženje za Ujedinjene nacije Srbije priprema 14. međunarodnu studentsku konferenciju „BEOGRADSKI MEĐUNARODNI MODEL UJEDINJENIH NACIJA – BIMUN 2017“, koja će se održati u Beogradu od 15. do 19. marta 2017.... Pročitajte više »»

Youth Speak Forum Srbija – Budi korak ispred sebe i dva koraka ispred drugih

Youth Speak Forum je konferencija koju AIESEC, studentska internacionalna organizacija, organizuju drugu godinu zaredom u Srbiji. Ovaj forum ima cilj da poveže mlade ljude sa liderima iz korporativnog i javnog sektora i omogućuje im da na jednom... Pročitajte više »»

Obrati pažnju, aktiviraj se!

Želiš da ostaneš u Srbiji nakon završenog fakulteta ali misliš da je pametnije da odeš? Razmišljaš da odeš ali i dalje tražiš razlog da ostaneš? Da li je zivot stvarno negde drugo bolji, a inostranstvo jedino rešenje? Aktivan student... Pročitajte više »»

Konferencija „Koliko znamo o medijaciji“

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Beograd) vas poziva na konferenciju "Koliko znamo o medijaciji" koja će se održati 20. decembra 2016. godine u 12h, u amf. VIII (sudnica) Pravnog fakulteta Univerziteta u... Pročitajte više »»

Konkurs za učesnike Bezbednosnog seminara za mlade lidere

ISAC fond, u saradnji sa Canada Fund for Local Initiatives i NATO Public Diplomacy Division, sa zadovoljstvom najavljuje Bezbednosni seminar za mlade lidere. Ovaj seminar predstavlja nastavak delovanja ISAC fonda u oblasti edukacije mladih lidera... Pročitajte više »»

ELSA seminar „Zloupotreba službenog položaja i korupcija“

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika, lokalna grupa Privredna akademija poziva sve zainteresovane da prisustvuju seminaru na temu “Korupcija i zloupotreba službenog položaja”, koji će se održati u amfiteatru Pravnog... Pročitajte više »»

Izdejstvuj promenu i prijavi se na „ULAZ slobodan“

Želiš da pokreneš pozitivnu promenu u svom okruženju, a ne znaš kako, ni ko ti u tome može pomoći? Seminar „ULAZ slobodan“ bi ti mogao pružiti odgovore na ta... Pročitajte više »»

Budi deo najveće godišnje konferencije o društveno odgovornom poslovanju

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju studente da se prijave za učešće na sedmoj međunarodnoj konferenciji o društveno odgovornom poslovanju – CSR FORUM. Prvih dvadeset studenta koji se prijave za učešće dobiće besplatnu... Pročitajte više »»

Seminar mladih „Build Yourself“

Prvi seminar održan je na Ekonomskom fakultetu 2015. godine, a nakon toga ideja se proširila na još nekoliko fakulteta u Beogradu. Fakultet političkih nauka i Pravni bili su domaćini seminara 2016. godine i realizovali ga u saradnji sa... Pročitajte više »»

ELSA Day Serbia

ELSA Day predstavlja internacionalni dan koji se tradicionalno održava širom Evrope. Ovogodišnja tema je MIGRANTSKA... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS