Danas je 
subota, mart 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!

“PRIVREDNI FORUM MLADIH 2017” Konferencija omladinskog preduzetništva

Privredni forum mladih u saradnji sa Privrednom komorom Srbije, a uz podršku Razvojne agencije Srbije organizuje konferenciju “Privredni forum mladih 2017“, koja se realizuje u okviru projekta “Karavan omladinskog preduzetništva – Program podrške osnivanju omladinskih kompanija, kao i osnaživanju i pospešivanju omladinskog preduzetništva na teritoriji Republike Srbije“.

Takmičenje EESTech Challenge Novi Sad

Pozivamo vas da se prijavite na EESTech challenge, internacionalno takmičenje studenata na temu mašinskog učenja, koje će se održati 27-30. marta 2017. godine.

Studentska konferencija SKONP: „Mladi u procesu evropskih integracija“

Već četvrtu godinu Studentski parlament Državnog univerziteta u Novom Pazaru organizuje Studentsku konferenciju „SKONP“ na Zlatiboru od 10. do 13. aprila . Na konferenciji učesnici će proći kroz aktuelnu temu u zemlji „Mladi u procesu evropskih integracija“.

Nastavi tradiciju u svetu reklame – dođi na jubilarne FONklame!

U četvrtak 16. marta, u Sali 015, Fakulteta organizacionih nauka svečano će biti otvoren festival marketinga - FONklame. Posetioci će te večeri imati priliku da uživaju u najboljim reklamama iz 2016. godine.

Prva ENTER konferencija ovog proleća u Beogradu

ENTER je besplatna konferencija koja povezuje i predstavlja žene koje se profesionalno bave informacionim tehnologijama, kao i one koje su tek na početku svoje karijere ili donose odluku o njenom razvoju.

Mladi u Srbiji menjaju način obrazovanja

U atmosferi koja samo na prvi pogled izgleda neformalno, mladi ambiciozni studenti menjaju način obrazovanja I sve podižu na jedan viši nivo. Mnogo je polemike u svetu kakav obrazovni sistem daje najbolje rezultate, pa je možda i to podstaklo studente sa inicijativom da se peti po redu Kongres studenata ekonomije (u daljem delu teksta KONSEK) bavi upravo znanjem koje danas stičemo na raznim poljima.

SPORTBIZZ: Jubilarna, peta konferencija 17. i 18. marta na FON-u

Savez studenata Fakulteta organizacionih nauka peti put po redu organizuje konferenciju "SportBizz", posvećenu menadžmentu i marketingu u sportu.

Vebinar za studente na mobilnosti!

Fondacija Tempus organizuje vebinar „Veštine prevazilaženja kulturnog šoka“ koji će se održati 07. marta od 16:00 do 16:45.

BBICC – mesto gde se ukrštaju putevi svetskih univerziteta

U Beogradu će se po peti jubilarni put održati svetsko studentsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, Belgrade Business International Case Competition (BBICC). Takmičenje će se održati u periodu od 3. do 8. aprila​ na Fakultetu organizacionih nauka (FON).

Prisustvuj jedanaestom Case Study Show-u

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd organizuje jedanaesti put zaredom projekat „Case Study Show 2017“, koji će se održati u periodu od 3. do 11. marta na Fakultetu organizacionih nauka i u Narodnoj banci Srbije.
57,905FANOVAPRATI NAS
2,141PRATILACAPRATI NAS
629PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE