Danas je 
četvrtak, april 27, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Besplatan seminar ličnih i profesionalnih veština – „Soft Skills Academy“

Seminar ličnih i profesionalnih veština se održava osmi put zaredom i ove godine od 16. do 20. maja 2017. godine.

SJAJNE VESTI: April u znaku socijalnih inovacija

SERIJA BESPLATNIH SEMINARA u organizaciji udruženja Razlivalište najaviće najznačajnije omladinsko takmičenje na temu društvenog preduzetništva u Evropi I šire. Mladi iz nekoliko gradova u Srbiji, željni novih iskustava i prilika da stvaraju promene u svojoj zajednici, sa novim prolećem moći će da steknu i nova znanja o ovoj egzotičnoj oblasti nove ekonomije.

Konkurs za učesnike IX ELSA-ine škole za buduće lidere

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA) Beograd vas poziva da se prijavite na IX ELSA-inu školu za buduće lidere „Izazovi i problemi mladih u 2017. godini“ koja će se održati od 27. aprila 2017. godine do 30. aprila 2017. na Zlatiboru u studentskom odmaralištu „Ratko Mitrović“.

ELSA poseta ambasadi Republike Kipar

ELSA –Evropsko udruženje studenata prava, lokalna grupa Beograd, organizuje posetu ambasadi Republike Kipar.

Erasmus+ chat i radionica „Kako napisati motivaciono pismo koje će me odvesti do razmene“

EU info centar i ESN BelUPgrade (Mreža studenata Erasmusa Beograd) vas pozivaju na Erasmus+ Chat koji će se održati u utorak 11. aprila u prostorijama EU info centra na adresi Kralja Milana 7 sa početkom od 18 časova.

Kurs javnog nastupa za mlade!

Škola retorike i javnog nastupa poziva mlade (od 18 do 30 godina) da prijave za učešće na kursu javnog nastupa i retorike! Kurs je prilagođen mladima i koncipiran tako da kroz vežbe i interaktivni rad polaznici pobede tremu i steknu samopouzdanje. Na kursu ćete naučiti i kako napisati i izgovoriti kvalitetan govor, zašto je bitno da svako izlaganje bude efektno, kako vladati auditorijumom kao i osnove govora za radio i televiziju.

Erasmus+ Mladi u akciji info dan

Informativna sekcija ¿Qué Pasa? i Vega omladinski centar vas poziva na Info dan o Erasmus + mogućnostima za mlade, na kome će biti reči o EVS-u (Evropskom volonterskom servisu), kao i ostalim projektima (omladinski treninzi i razmene) koji su finansirani od strane Evropske Unije, kroz program Erasmus +.

Projekat „Sa EY na TI“

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA Srbija) zajedno sa kompanijom Ernst & Young organizuje projekat „Sa EY na TI“.

Trening „U pravo vreme“

Uz podršku Kancelarije za mlade Stari Grad, organizacija Svetski omladinski talas organizuje trening iz oblasti upravljanja vremenom pod nazivom “U pravo vreme” koji će se održati u subotu 8. aprila, sa početkom u 12h, u Omladinskom centru Stari grad, Ulica Maršala Birjuzova 58.

Predavanja – Razvoj karijere u kompaniji

Američka privredna komora u Srbiji u saradnji sa Filološkim fakultetom Univerziteta u Beogradu Vas pozva da prisustvujete predavanju „Razvoj karijere u korporaciji“, koje će održati predstavnici kompanija članica Američke privredne komore u Srbiji, u utorak 4. aprila 2017. godine od 16:30 do 18:00 časova na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 3, u sali za sednice na prvom spratu.
58,137FANOVAPRATI NAS
2,123PRATILACAPRATI NAS
639PRATILACAPRATI NAS