Danas je 
petak, mart 24, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Ciklus putujem i pričam / „Putujemo u Evropu“

Putujemo u Evropu je program koji je tokom dvanaest godina trajanja omogućio da više od 1400 studenata iz Srbije proputuje Evropu sa Interrail kartom u rukama, rancem na leđima i osmehom na licu.

Edukativne radionice u okviru 12. Festivala internacionalnog studentskog teatra!

Prijavite se za učešće na edukativnim radionicama u okviru 12. Festivala internacionalnog studentskog teatra!

AEGEE-Niš organizuje “Randevu sa AEGEE-om” i prijem novih članova

AEGEE-Niš organizovaće ,,Randevu sa AEGEE-om“, prezentacioni sajam organizacije, 23. marta u 17h, u biblioteci „Nikola Tesla“ na Univerzitetu u Nišu. Događaj će trajati do 19:00, a organizuje se s ciljem informisanja studenata i mladih o radu i o priključivanju organizaciji.

Predavanje Moć razmišljanja kroz ključne pojmove

Pozivamo vas na predavanje "Moć razmišljanja kroz ključne pojmove" – Kako unaprediti učenje kroz selekciju ključnih reči. koje će se održati u ponedeljak, 20. marta u 19:00 u Velikoj sali SKC-a.

Dijalozi: Kristijan Molnar

Kristijan Molnar, radoznali DJ i autor radio emisije „Christallization Radio Show" pridružiće nam se u otvorenom u razgovoru u utorak, 21.marta u kafe-knjižari „Meduza“ u 19 časova. Otkriće nam nešto više o svojim iskustvima puštanja muzike u inostranstvu, šta se dešava iza kulisa u izradi njegove emisije i kako on doživljava muziku.

Radionice INFORMACIONA PISMENOST u DKSG

Biblioteka Doma kulture „Studenski grad“ nastavlja sa ciklusom predavanja/radionica pod nazivom INFORMACIONA PISMENOST - OSNOVNI KURS.

ELSA organizuje posetu Kancelariji za evropske integracije

Poseta će se održati 14. marta 2017. u 11 časova u saradnji sa zaposlenima u Kancelariji (Nemanjina 34), gde će se studenti Parvnog fakulteta...

Psihodramsko čitanje – ciklus radionica za studente

Pozivamo vas na treću u nizu radionica da zajedno mislimo (i delimo utiske) o romanu “Južno od granice, zapadno od sunca”, Haruki Murakami koja će se...

Rails Girls besplatna radionica programiranja u Nišu

Posle niza uspešnih radionica održanih u Beogradu, Novom Sadu i Kraljevu, Rails Girls zajednica dolazi u Niš! U Deli prostoru će se 11. i 12. marta održati prve besplatne radionice programiranja namenjene devojkama.

Veštine upravljanja karijerom za studente Farmaceutskog fakulteta

Pozivaju se studenti Farmaceutskog fakulteta da se prijave za pohađanje kursa „Veštine upravljanja karijerom“.
57,899FANOVAPRATI NAS
2,141PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE