Danas je 
četvrtak, januar 19, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

CEPORA organizuje Školu komunikacije i Školu emocija

CEPORA – Centar za pozitivan razvoj dece i omladine tokom januara i februara organizuje dva programa za mlade. U pitanju su Škola komunikacije i Škola... Pročitajte više »»

Tribina: Koučing – postati željena verzija sebe u DKSG

U nedelju 29. januara u 17 časova u Velikoj sali Doma kulture „Studentski grad“ na Novom Beogradu biće održana tribina „Koučing: postati željena verzija sebe“. Učestvuju: Dr Jelena Pavlović, osnivač Koučing centra, Mia Popić,... Pročitajte više »»

Psihodramsko čitanje – ciklus radionica za studente

Psihodramsko čitanje – ciklus radionica za studente u Studentskom kulturnom centru u ponedeljak, 23. januara u 18:00 Novi... Pročitajte više »»

Edukativni program za mlade sa invaliditetom „Aktivacijom do zaposlenja“

Udruženje Forum mladih sa invaliditetom organizuje petodnevni edukativni program za mlade sa invaliditetom, od 18 do 30 godina, koje žele da razviju svoja znanja i veštine i iskoriste mogućnost usavršavanja i unapređenja konkurentnosti na... Pročitajte više »»

Prijavite se za radionicu AFC-a „Realizacija filma i osnove filmskog jezika“

Radionica Akademskog filmskog centra DKSG će početi sa radom u utorak 17. januara u 19 časova, u studiju 28, i trajaće do juna 2017. godine.... Pročitajte više »»

Projekat ”Povezivanje mladih Republike Srbije i Republike Srpske”

Panel o povratku mladih na kome će pored zvaničnih predstavnika institucija, govoriti predstavnici Privredne komore Republike Srpske, kao i mladi uspešni preduzetnici povratnici. Panel će se održati u Konferencijskoj sali Administrativnog... Pročitajte više »»

Arhitektonska radionica – Istraži i deluj u prostoru Studentskog grada

U utorak 27. decembra u 16 časova na Letnjoj sceni Doma kulture „Studentski grad“ biće održana javna prezentacija prostorne instalacije nastale u okviru arhitektonske radionice DKSG „Čestice lutanja“ - istraži i deluj u prostoru... Pročitajte više »»

Pristupačni turizam – izazovi i perspektive

Udruženje „Mladi za turizam“ vas poziva na šesti po redu „Mesec edukacije“. Imajući u vidu da je Svetska turistička organizacija, Dan turizma, 27. septembar 2016. godine, posvetila pristupačnom turizmu, ovogodišnji seminar ima za cilj... Pročitajte više »»

Radionice kreativne fotografije

Kancelarija za mlade opštine Čukarica u saradnji sa Centrom za savremeno obrazovanje organizuje radionice kreativne fotografije o osnovama rada sa estetskim elementima fotografije, strukturama i tehničkim veštinama manipulacije digitalnim... Pročitajte više »»

Solidarnost je naša odgovornost!

Grupa studenata u saradnji sa organizacijom Ekof Media Group, Studentskom unijom fakulteta političkih nauka i Unijom studenata socijalnog rada organizuje predavanje na temu "Solidarnost je naša odgovornost" sa ciljem da se obeleži Međunarodni... Pročitajte više »»
56,900FANOVAPRATI NAS
2,015PRATILACAPRATI NAS
617PRATILACAPRATI NAS