Danas je 
subota, februar 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Radionice ZNANJEM DO CILJA

Od 27. februara do 4.marta 2017. godine Grad Beograd organizuje besplatne Radionice „Znanjem do cilja” za sticanje znanja iz oblasti pokretanja sopstvenog biznisa.

ELSA kurs Javni nastup

Evropsko udruženje studenata prava i mladih pravnika (ELSA) Beograd poziva vas da se prijavite na kurs “Javni nastup”.

Šta čini uspešan javni nastup? Predavanje u Parobrodu!

Šta čini uspešan javni nastup i kako steći samopouzdanje teme su predavanja koje će 27. februara od 18h u UK Parobrod održati edukator veština javnog nastupa i osnivač Škole retorike i javnog nastupa Radovan Perović.

Kreativna radionica „Znanjem do budućnosti“ u SKC-u

U petak, 24. februara od 14 do 17 časova u Maloj sali Studentskog kulturnog centra u Beogradu održaće se kreativna radionica „Znanjem do budućnosti“.

Konkurs za seminar „Ulaz slobodan“

Seminar “Ulaz slobodan” konačno stiže i u vaš grad!

Kurs Veštine upravljanja karijerom na Ekonomskom i Saobraćajnom fakultetu

Centar za razvoj karijere tokom ovog semestra nastavlja sa realizacijom kursa Veštine upravljanja karijerom. Nakon uspešno realizovnog kursa na Mašinskom, Farmaceutskom i Poljoprivrednom fakultetu, u aktuelnom semestru priliku da pohađaju kurs imaće studenti Saobraćajnog i Ekonomskog fakulteta.

2 radionice u SKC-u

Druga u nizu besplatnih radionica za studente "Psihodramsko čitanje" u Studentskom kulturnom centru u Beogradu, kao i za predstavljanje master i doktorskih studija Univerziteta umetnosti. Svi programi su besplatni.

Mapa kao medij – treći ciklus radionica „Kome treba grad?“

Mapa kao sredstvo se može posmatrati iz različitih perspektiva: ona je iskazuje određeni sadržaj, služi orjentaciji, može biti istorijski dokument, deo određene političke ideologije, ali i aktivistički alat. Danas, više nego ikada, mapa postaje kolektivno dostupno i demokratsko sredstvo izražavanja i deljenja informacija. Cilj ovog seminara je preispitivanje razvoja grada, njegovo mapiranje i potencijal koji se otvara svakim drugačijim mapiranjem.

Besplatna Microsoft „NAV Akademija“ za studente

Usled neprestanog rasta potražnje za savremenim poslovnim rešenjima od strane domaćih preduzeća svih veličina, lokalna Microsoftova kancelarija i ovlašćeni Microsoft Dynamics NAV partneri su u konstantnoj potrazi za novim, kvalitetnim kadrovima koji će se baviti poslovima implementacije Dynamics NAV rešenja. Microsoft u Srbiji želi da investira u naše mlade i perspektivne ljude i zato organizuje besplatnu obuku pod nazivom „NAV Akademija“.

Učešće mladih u privredi Srbije

„Učešće mladih u privredi Srbije“ tema je okruglog stola koji će biti održan u utorak, 31. januara u 12h u centru Impact Hub (Makedonska 21) u okviru projekta „Mreža omladinskih fondova Zapadnog Balkana i Turske“, u organizaciji Fondacije Ana i Vlade Divac.
57,184FANOVAPRATI NAS
2,067PRATILACAPRATI NAS
628PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE