Danas je 
ponedeljak, oktobar 23, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Besplatna radionica o autorskim pravima za mlade iz Novog Sada

Udruženje Remiks u okviru projekta “Dobra vest vidljivost znači 2” nastavlja serijal besplatnih radionica za mlade iz Novog Sada. U subotu, 21. oktobra, od 11 do 13h u Ulici Jovana Subotića 19 biće održana radionica o autorskim pravima koju će voditi Predrag Novković.

Od četvrtka do nedelje Novi Sad okuplja kreativce na 9. konferenciji kreativnih medija

SKC Fabrika u Novom Sadu će od 19. do 22. oktobra biti glavno mesto okupljanja kreativaca na devetoj PDP Creative Media Conference.

Otvoren konkurs za polaznike „Evropske škole debate“

Projekat Evropske unije "EUTEKA - EU u vašoj biblioteci" raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“.

PRičam da me čuješ – okrugli sto za medije i PR menadžere/ke OCD u Srbiji

U okviru projekta Young Media: Media for and with young people, koji sprovodi Krovna organizacija mladih Srbije (KOMS) u saradnji sa AsMedi, Lokal Presom pod pokroviteljstvom Deutsche Welle, a koji finansira Republika Nemačka, tj. Federalno Ministarstvo za ekonomsku saradnju i razvoj (Bundesministerium für wirtschaftliche zusammenarbeit und Entwicklung), pozivamo vas da prisustvujete okruglim stolovima:

Vizuelna ekonomija

Projekat studentske organizacije “Grupa za Spekof” koji nosi naziv ‘Vizuelna ekonomija’ biće održan na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Besplatna radionica za mlade o internetu kao načinu komunikacije

Udruženje Remiks u okviru projekta “Dobra vest vidljivost znači 2” nastavlja serijal besplatnih radionica za mlade iz Novog Sada.

Prva međunarodna DACIDA konferencija

Ko je umetnik u 21. veku? Šta čini njegov identitet danas i koju ulogu on igra? Na koje sve načine može da opstane u današnjoj ekonomiji? I u kojoj meri je zajednica važna i kako sarađivati izvan granica?

Prirodne nepogode i životna sredina

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana smanjenja rizika od katastrofa, Univerzitetski UNESKO klub organizuje tribinu Prirodne nepogode i životna sredina, u četvrtak 12.10.2017 sa početkom u 17:00 časova, Eu Info centar, ulica kralja Milana 7, Beograd.

Akademija savremenog govorništva – program za studente svih nivoa studija

Akademija savremenog govorništva, prava prilika za studente svih nivoa studija da ovladaju prezentacijskim veštinama, veštinama javnog nastupa i retorike i unaprede dikciju.

Ciklus “Putujem i pričam”/ “Putujemo u Evropu”

Putujemo u Evropu je program koji je tokom dvanaest godina trajanja omogućio da više od 1500 studenata iz Srbije proputuje Evropu sa Interrail kartom u rukama, rancem na leđima i osmehom na licu. Program je jedinstven u Srbiji, jer odabranim najboljim studentima pruža priliku da sami kreiraju svoju rutu putovanja, gradove i kulture koje žele da upoznaju.
57,842FANOVAPRATI NAS
2,071PRATILACAPRATI NAS
668PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE