Danas je 
utorak, avgust 22, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Posetite letnju školu mašinskog učenja u Petnici

Microsoft razvojni centar u Srbiji i Istraživačka stanica Petnica pozivaju zainteresovane novinare da posete letnju školu „Machine Learning“ (21–30. jul 2017).

Otvorene prijave za učešće na projektu BGD.EKOnomija

Pozivaju se svi zainteresovani za obuke iz oblasti preduzetništva i ekologije, odnosno poljoprivrede, a u okviru projekta BGD.EKOnomija.

Mladi i privreda – Realnost i budućnost startapa u Srbiji

U sredu, 26.07.2017. godine, u bašti Rektorata Univerziteta u Beogradu održaće se događaj pod nazivom „Mladi i privreda – realnost i budućnost startapa u Srbiji“. Događaj organizuju udruženje Privredni forum mladih i Privredna komora Srbije, kao završetak projekta „Karavan omladinskog preduzetništva“ koji je realizovan u toku prošle godine.

Veliko ratno ostrvo: Public speaking izlet

Trening-seminar kakav do sada nije organizovan u srpskoj prestonici, edukacija za oblast javnog nastupa, druženje i pešačka tura na Velikom ratnom ostrvu, jednodnevni public speaking izlet!

Student Launch letnje radionice

Letnje radionice “Student Launch” su zvanično počele! Ekipa iz agencije “Evoke”, kao i učesnici radionica, sjajno su se zabavljali na otvaranju ovog događaja, koji se održao u nedelju, 18. juna, u Startit Centru u Beogradu.

Poziv za treninge finansirane od strane opštine Vrnjacka Banja

SciEd Technologies vas poziva da se prijavite na konkurs, unapredite svoje veštine i preuzmete budućnost u svoje ruke!

Student Launch letnje radionice by Evoke Agency

Mnogi kažu da u Srbiji nema dovoljno prilika za mlade. Ekipa iz agencije Evoke je tu da nas razuveri. Njih 16 svakodnevno radi i rešava probleme više od 30 klijenata.

Tribina „Održivi razvoj, popularan ali pogrešno shvaćen“

Tribina "Održivi razvoj, popularan ali pogrešno shvaćen" održaće se u četvrtak, 1.juna od 18h u kafiću “Bar Kućica”, Borislava Pekića 15, na Vračaru, kao osvrt na Evropsku nedelju održivog razvoja. Događaj organizuje Centar za razvoj ideja, a govornici su Mirko Milićević (Jedan stepen Srbije), Sonja Dakić („Daj daj“ pelene) i Mina Radić (arhitekta i urbanista).

Poziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce

Poziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce “JA MOGU” - Beograd, 3. i 4. jun 2017.

BESPLATAN SEMINAR: JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

U subotu, 27. maja, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.
57,891FANOVAPRATI NAS
2,065PRATILACAPRATI NAS
660PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE