Danas je 
nedelja, jun 25, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Student Launch letnje radionice

Letnje radionice “Student Launch” su zvanično počele! Ekipa iz agencije “Evoke”, kao i učesnici radionica, sjajno su se zabavljali na otvaranju ovog događaja, koji se održao u nedelju, 18. juna, u Startit Centru u Beogradu.

Poziv za treninge finansirane od strane opštine Vrnjacka Banja

SciEd Technologies vas poziva da se prijavite na konkurs, unapredite svoje veštine i preuzmete budućnost u svoje ruke!

Student Launch letnje radionice by Evoke Agency

Mnogi kažu da u Srbiji nema dovoljno prilika za mlade. Ekipa iz agencije Evoke je tu da nas razuveri. Njih 16 svakodnevno radi i rešava probleme više od 30 klijenata.

Tribina „Održivi razvoj, popularan ali pogrešno shvaćen“

Tribina "Održivi razvoj, popularan ali pogrešno shvaćen" održaće se u četvrtak, 1.juna od 18h u kafiću “Bar Kućica”, Borislava Pekića 15, na Vračaru, kao osvrt na Evropsku nedelju održivog razvoja. Događaj organizuje Centar za razvoj ideja, a govornici su Mirko Milićević (Jedan stepen Srbije), Sonja Dakić („Daj daj“ pelene) i Mina Radić (arhitekta i urbanista).

Poziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce

Poziv za učešće u besplatnom seminaru na nastavnike/ce “JA MOGU” - Beograd, 3. i 4. jun 2017.

BESPLATAN SEMINAR: JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština

U subotu, 27. maja, od 11 časova, pridružite nam se na besplatnom seminaru „JAVNI NASTUP – razvijanje govorničkih i prezentacijskih veština”.

Besplatna radionica o reproduktivnom zdravlju

Centar „Jaki mladi“ i Omladina JAZAS-a Beograd organizovaće u četvrtak, 23. maja, sa početkom u 17 časova radionicu “Planiranje porodice i reproduktivno zdravlje“. Radionicu će, u prostorijama Centra “Jaki mladi” (Bulevar kralja Aleksandra 251, Beograd), održati vršnjački edukatori JAZAS-a.

Serija besplatnih predavanja o javnom nastupu i govorništvu u OC Stari grad

Kancelarija za mlade Stari grad i Škola retorike i javnog nastupa organizacije Centar za javni govor pozivaju sve zainteresovane da posete seriju predavanja na temu javnog nastupa i retorike koja će se održati u prostorijama novootvorenog Omladinskog centra Stari grad u ulici Maršala Birjuzova 58. Tokom tri predavanja biće reči o tehnikama za uspešan javni nastup, o tome šta je trema i kako je prevazići i najzad, kako napisati i izgovoriti kvalitetan govor.

Otvorene prijave za seriju radionica u okviru programa Kadar da budem kadar

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu KADAR DA BUDEM KADAR, koji će se realizovati u periodu od 15. do 24. maja 2017. godine.

SOT i OSSI organizuju radionicu “PLUS za tebe – Erasmus+”

U okviru proslave Evropske nedelje mladih, Svetski omladinski talas u saradnji sa Organizacijom srpskih studenata u inostranstvu organizuje informativnu radionicu o Erasmus+ programu pod nazivom PLUS za tebe – Erasmus+. Pošto je slogan ovogodišnje Evropske nedelje mladih “Shape it, move it, be it!”, SOT i OSSI žele da motivišu mlade ljude da se pokrenu i aktiviraju uzimajući učešće u nekoj od Erasmus+ mobilnosti mladih.
58,095FANOVAPRATI NAS
2,120PRATILACAPRATI NAS
648PRATILACAPRATI NAS