Danas je 
četvrtak, decembar 7, 2017. godine... Pronađite sve neophodne informacije o studentskom životu na našem portalu!
Početna Predavanja i radionice za studente

Predavanja i radionice za studente

Onlajn treninzi za razvoj veština u okviru programa Priprema…pozor…stav

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom “HRD Pro Consulting”, uz podršku kompanije NORDEUS pokreće novi program za studente pod nazivom “Priprema – pozor – STAV!”

Kadar da budem kadar decembar 2017.

Univerzitet u Beogradu – Centar za razvoj karijere sa zadovoljstvom poziva studente završnih godina i diplomirane studente da se prijave za učešće u programu "KADAR DA BUDEM KADAR", koji će se realizovati u periodu od 11. do 15. decembra 2017. godine.

Besplatni programi u SKC-u Beograd

Ove nedelje u Studentskom kulturnom centru možete pratiti sledeća besplatna predavanja.

Reklamijada 2017. „Game of emotions“

Studentska organizacija Marketing Workshop, već tradicionalno, i ovog decembra organizuje Reklamijadu u prostorijama Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Događaj je humanitarnog karaktera i realizuje se u okviru projekta „Dani Marketinga“.

Dani marketinga

Marketing Workshop*, studentska organizacija Ekonomskog fakulteta u Beogradu, godinama unazad, realizuje „Dane Marketinga“, jedan od svojih najvećih projekata. Sjajni razgovori, edukacije i ideje vodiće se u prostorijama Ekonomskog fakulteta 11, 13. i 14. decembra.

Akademija modernog menadžmenta 2017 – Budi svest(r)an!

Akademija Modernog Menadžmenta je seminar edukativnog karaktera koji se ove godine održava osmi put zaredom u Opštini Vračar i na Fakultetu organizacionih nauka, pod pokroviteljstvom studentske organizacije ESTIEM sa Fakulteta organizacionih nauka.

Studenti studentima

Ako želite da zakoračite u svet informacionih tehnologija, upoznate se sa najnovijim trendovima u ovoj industriji, steknete nova znanja ili proširite postojeća, Udruženje studenata informatike FONIS vam pozivom na učešće u projektu “Studenti studentima” pruža ovu jedinstvenu priliku. Jedanaest besplatnih, edukativnih kurseva koje ovaj projekat obuhvata, održaće se na Fakultetu organizacionih nauka u periodu od 11. do 15. decembra.

Treći YouthSpeak Forum u Beogradu okupio više od 150 mladih

Mesec novembar je protekao u znaku YouthSpeak Forum-a. Naime, organizacija AIESEC je tokom proteklog meseca organizovala konferenciju u četiri grada širom Srbije na kome su ukupno prisustvovali oko 450 mladih. Prvi u nizu bio je Kragujevac, zatim Novi Sad i Niš a 30.novembra finalni događaj se desio u Beogradu u Envoy conference centru.

“Karijera #za5” stiže u Novi Sad

U okviru velikog nacionalnog projekta za mlade „Budućnost #za5“, u sredu 6. decembra u Studentskom centru u Novom Sadu biće oragnizovan drugi u nizu dođaj pod nazivom „Karijera #za5“ koji ima za cilj da inspiriše više od 35.000 studenata iz studentskih domovima u pet univerzitetskih gradova u Srbiji - Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu i Subotici - da počnu da razmišljaju o svojoj karijeri na vreme i da se što bolje informišu o izazovima koji ih očekuju u poslovom okruženju i na tržištu rada

Besplatne radionice kreativnog pisanja u okviru programa „Kreativna sinergija“

U okviru programa "Kreativna sinergija", u periodu od 11. do 28. decembra 2017. godine u Centru za kulturu i obrazovanje “Božidarac” biće organizovan ciklus besplatnih radionica kreativnog pisanja namenjenih mladim piscima, blogerima, novinarima, scenaristima i svima koji se profesionalno ili iz hobija bave pisanjem, kao i onima bez iskustva ali sa snažnom motivacijom da istraže svoje sposobnosti pismenog izražavanja.
57,812FANOVAPRATI NAS
2,186PRATILACAPRATI NAS
676PRATILACAPRATI NAS
CLOSE
CLOSE